Kitchenaid Classic Mutfak Robotu

Kitchenaid Classic Mutfak Robotu

Tüm muftakların en önemli ihtiyaçlarından biridir mutfak robotları. Bu küçük yardımcılar sayesinde büyük işler küçük zamanlarda kolayca halledilirler. İster endüstriyel bir mutfak olsun ister ev mutfağı yoğun zamanların rahatlamasını sağlayan hep bu küçük mutfak yardımcılarıdır. Bugün bu yazımızda mutfak yardımcıları devlerinden Kitchenaid markasının üretmiş olduğu ebatlarının aksine yaptığı işler ile devleşen Kitchenaid Classic mutfak robotunu anlatıyoruz.

Kitchenaid Classic Mutfak Robotu

Kitchenaid Classic mutfak robotu 3,1 litrelik geniş bir hazne ayrıcalığı sunuyor. Mutfak robotunun en ayrıcalıklı özelliklerinden birisi dışarıdan bıçak kontrolüne sahip olması. Doğranacak ürünün hangi kalınlıkta ya da hangi incelikte olacağına karar verebiliyorsunuz. Geniş ve dar besleme ağzı seçeneği ile yiyecekleri ister diklemesine ister yataylamasına doğrayabilme opsiyonuna sahiptir. Kitchenaid Classic mutfak robotu özel tasarlanmış bıçaklara ve farklı hız ayarlarına sahiptir.

Yoğurma, rendeleme, doğrama, püre yapma ve parçalama özelliğine sahiptir. Özel bıçak dizaynı sayesinde bıçaklar en uzak köşeye bile kolayca ulaşır ve haznenin kenarlarında yiyecek birikmez. Kitchenaid mutfak robotu ile sizlere yüksek kalite standartlarını yaşama fırsatı sunuyor.

Kitchenaid mutfak robotu 300Watt güçlü motoru sayesinde kısa sürede istediklerinizi eksiksiz yerine getirir. Mutfaktaki tüm yorgunluğunuzu alır. Tek robot ile pek çok işi yapabilirsiniz. Bir çok ürün alarak tezgahınızı doldurmak yerine Kitchenaid mutfak robotu ile yerden de iş gücünüzden de tasarruf sağlarsınız.

Her yönü ile etraflıca düşünülerek tasarlanmış Kitchenaid mutfak robotunun bıçakları da kullanıcı dostu. Takarken yaralanma olmasın diye dısklerin üzerine iki adet boşluk yapılmış. Bu boşluklara parmaklarınızı sokarar rahatça yaralanma riski olmadan bıçak değişimi yapabiliyorsunuz.

Kitchenaid Classic Mutfak Robotu
Kitchenaid Classic Mutfak Robotu

Kitchenaid Classic Mutfak Robotu ile ilgili tüm soru ve ihtiyaçlarınız için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Similar Posts