Ana Sayfa / Bar Ekipmanları / Kitchenaid Magnetic Drive Blender
Kitchenaid Magnetic Drive Bar Blender
Kitchenaid Magnetic Drive Bar Blender

Kitchenaid Magnetic Drive Blender

Güç Timsali

Kitchenaid Magnetic Drive blender rakiplerinin çok üstünde bir güce sahip. 1300 Watt kapasiteli güçlü motoru sayesinde birden fazla blender çeşidinin yaptığı işi tek başına yapar. Sizi yormaz. İtici bıçakları sayesinde kısa sürede içerisine koyulan ürünü  karıştırır, öğütür.

Kitchenaid Magnetic Drive Blender Özel Kilit Sistemi

Kitchenaid Magnetic Drive bar blender özel hazne kilitleyen sistemi sayesinde eliniz ile hazneyi destkelemenize ihtiyaç duymaz. İçerisine ürün koymanız ve çalıştırma butonuna basmanız yeterli olacaktır. Gerisini Kitchenaid tek başına halleder. İçerisine koyduğunuz ürün hazır olduğunda akustik bir ses ile size haber verir.

Ön Seçim Şansı

Kitchenaid Magnetic Drive’ın sizler için hazırladığı programlar sayesinde ürüne özel program uygulayabilirsiniz. Bu sayede ürününüzde en iyi sonuca ulaşabilirsiniz. Blender 4 farklı ön programa sahip. Çorba/Sos, Milkshake, Buzlu İçecek ve Meyve Suyu Programı.

Başlatma ve Durdurma

Blender size istediğinizde programı başlatma istediğinizde durdurmanıza olanak sağlıyor. Hemen haznenin üst bölümünde programların seçildiği ayar düğmesinin ortasında bulunan başlat düğmesi aynı zamanda başlatılan programı durdurma fonksiyonuna sahip.

Magnetic Drive‘ın üst bölümünde bulunan kapak sayesinde tarifinize uygun olarak karışımınıza ek malzemeleri kolayca hazneyi yerinden çıkartmadan ekleyebilirsiniz.

Kitchenaid Magnetic Drive Blender
Kitchenaid Magnetic Drive Blender
Kitchenaid Magnetic Drive Teknik Özellikleri

1300 Watt
2.0 Güçlü Motor
4 Programlı Hız + Darbe + Manuel
Motor Dönüş Hızı 700 – 20.000 RPM
Bıçak Dönüş Hızı 700- 18.000 RPM
Sürahi Kapasitesi 1,75 Lt
Ürün Boyutu 41 × 19 × 33 cm
Net Ağırlık 10 kg
Brüt ağırlık 11.6 kg

Kitchenaid Magnetic Drive Bar Blender ile ilgili tüm soru ve ihtiyaçlarınız için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.