Vitamix Vita Prep 3 Profesyonel Blender

Vitamix Profesyonel Blender

Profesyonel Blender Nedir?

Endüstriyel mutfaklarda kullanılmak üzere tasarlanmış, yoğun kullanıma uygun ve aynı anda çok sayıda içeceği ya da yiyeceği hazırlamaya yetercek güce sahip blenderlara profesyonel blender denir.

Profesyonel Blender Çeşitleri

Profesyonel blenderlar endüstriyel mutfaklar için özel olarak tasarlanırlar. Yoğun sirkülasyonu olan mutfakların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Ev tipi blender modellerinden çok daha donanımlı ve güçlüdürler. İki tip profesyonel blender vardır. Buz kırabilen blenderlar ve buz kıramayan blenderlar. Buz kıran blender modelleri genellikle bar ya da içecek hazırlanacak bölümler için tercih edilirler. Endüstriyel kullanım için üretilen bazı modeller müşteri alanı kullanımı içindir. Bu modeller fazla ses çıkarmayan modellerdir. Haznenin etrafında gelenllikle çıkan sesi hapseden bir kapak bulunmaktadır.

Vitamix Vita Prep 3 Profesyonel Blender

Vitamix blender 1200W güçlü motoru sayesinde size 10 ayrı hız seçeneği sunar. İstediğiniz hızda ürününüzü karıştırabilirsiniz. Vitamix 51,4 x 20,3 x 22,9 cm ebatları ile gücünü ebatlarına yansıtmaz. Fazla yer kaplamayan çok güçlü bir ürüne tezgahınızda yer vermiş olursunuz.

Akıllı Tasarım

  • Vita Prep 3 siz kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmıi yaşayan bir tasarımdır.
    Tork kontrolü sistemine sahiptir. En küçük parçaları dahi parçalayarak püre haline getirebilir.
  • Ürün endüstriyel mutfaklar için tasarlanmış özel bir modeldir. Bu sebeple yoğun kullanımlar için soğutma fanına sahiptir. Uzun süre blenderınızı ısınmadan kullanabilirsiniz.
  • Vita Prep 3’ün 2 litrelik yüksek kapasiteli şeffaf bir haznesi vardır. Şeffaf hazne sayesinde kapağı açmadan da ürününüzün çırpma esnasında geldiği kıvamı, aşamayı takip etmenize olanak sağlar.
  • Vita Prep 3 titreşme kontrolüne sahiptir.
  • Ürün haznesi karıştırma esnasında ürün eklemenizi sağlayan küçük üst kapağa sahiptir. Karışıma istenilen kıvamda iken istenilen malzemelerin eklenmesine olanak sağlar.
Profesyonel Blender
Profesyonel Blender

Vita Prep 3 dünya çapında şeflerin ve bar çalışanlarının 1 numaralı tercihi olan bir modeldir.
Vitamix blender çeşitleri ile ilgili tüm soru ve ihtiyaçlarınız için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Similar Posts