Ana Sayfa / Bar Ekipmanları / Hamilton Beach ile Yaza Hazırsınız
Hamilton Beach Blender
Hamilton Beach Blender

Hamilton Beach ile Yaza Hazırsınız

Cafemarkt olarak Hamilton Beach amerikan teknolojisini sizler ile buluşturuyoruz. Hamilton Beach sektördeki tecrübe ve başarısı ile size kaliteyi garantiliyor.

Peki Neden Hamilton Beach?

Blender profesyonel kullanım amaçlı üretilmiştir. Yüksek teknoloji ve sağlam materyaller ile donatılmışlardır. Uzun yıllar kullanım için uygundur. Güçlü motorları ile en zor katkıları bile kolayca parçalarlar ve homojen olarak karıştırırlar.

Profesyonel Blender Almak için 5 Temel Sebep

Güç

Profesyonel blender çeşitleri on tuşuna bastığınız andan itibaren farklı bir deneyimi sizler ile buluşturur. 1000watt a kadar bir güç ile en zor ürünleri bile kolayca parçalar ve karıştırırlar. Bu gücün etkisini tuşa bastığınız ilk andan itibaren görebilirsiniz. Güç kısa zamanda kolayca iş yapmanızı sağlar.

Performans

Profesyonel segmentte bulunan blenderlar uzun süre kullanım için tasarlandığından; genellikle yüksek, düşük ve orta güçte çalıştırma opsiyonlarına sahiptirler. Hızı istediğiniz düzeyde ayarlayabilirsiniz. İstediğiniz kıvama getirmek için ister parçalar, ister karıştırır, isterseniz de püre yapabilirsiniz.

Pratiklik Hazne

Mini üst kapak sayesinde istediğiniz zaman blenderınızı durdurmadan kolayca ekstra malzeme ekleyebilirsiniz. Pratik hazne aynı zamanda kolayca temizlenebilir. Sıvı göstergesi bulunan hazne sayesinde kaç litre ürün hazırladığınızı bilmenin keyfine varırsınız.

Dayanıklılık

Yüksek hızda çalışmak için üretilmiş Hamilton Beach profesyonel blender çeşitleri sertleştirilmiş paslanmaz çelikten iç yapıya sahiptir. Bıçakları da paslanmaz çelikten üretilmiştir. Kolayca kırılmaz. Modele göre paslanmaz çelik haznesi olan ürünleri tercih edebilirsiniz. Bu blender hazneniz açısından da uzun ömürlü bir kullanım sağlar.

Güvenilirlik

Tüm Hamilton Beach ürünler uzun süre kullanım için dayanıklı olarak üretilmişlerdir. Dünya markası olduğundan alacağınız ürüne güvenmek istiyorsanız doğru bir seçim olacaktır. Hamilton Beach Türkiye distribütörleri sıfır olarak alacağınız tüm ürünler için 2 yıl garanti ve sıfır olmayan ürünler için parça desteği ve ücretli servis desteği vermektedir.

Hamilton Beach Blender
Hamilton Beach Blender

Blender ve diğer tüm blender çeşitlerimiz ile ilgili tüm soru ve ihtiyaçlarınız için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.