Ana Sayfa / Profesyonel Mutfak Haberleri / Unox Fırın Demosu
Unox Fırın Demosu
Unox Fırın Demosu

Unox Fırın Demosu

Gün geçmiyor ki endüstriyel mutfak sektörünün yenilik öncülerinden Cafemarkt müşterisini memnun edecek bir haber vermesin. Bu haftanın memnuniyet haberi sektör devlerinden Unox ile ilgili.

Endüstriyel mutfak kullanıcılarının en büyük dertlerinden birisi alacakları ürünleri çoğu zaman ilk kez almaları. Özellikle yeni bir mekan açılıyor ise bazen ürünün gerçekten sizin ihtiyacınız olup olmadığını bile bilemiyorsunuz.

Bazen ürün doğru olsa bile nitelikleri yanlış ya da eksik olabiliyor. Örneğin bir endüstriyel fırın alıyorsunuz ancak hamurişi pişirmeye uygun değil. Yemeklerde sağladığınız başarıyı malesef hamurişi ve tatlılarda sağlamanız mümkün değil.

Unox Fırın Demosu Kampanyası

Şimdi alacağınız ürünü tanımak ve doğru ürünü içiniz rahat almak için kocaman bir fırsat var. Cafemarkt adresimize girerek Unox demo fırın formunu dolduruyorsunuz.

Unox fırını kendi mutfağınızda ğişirmek istediğiniz ürünler ile deneyerek mükemmel sonuca nasıl gideceğinize karar veriyorsunuz. Unox fırınları konusunda oldukça iddalı bir marka. Hemen her üründe başarı sağlayacak özel teknolojilere sahip fırınları var. Siz de deneyimli satış ekibimiz ile görüşerek sizin pişirmek istediğiniz ürün ve mekanınız için ideal kapasiteli fırını belirleyebilirsiniz. Sonrasında forumumuzu doldurup seçmiş olduğunuz Unox fırını gönül rahatlığı ile deneyebilirsiniz.

Unox Fırını Diğer Fırınlardan Ayıran Nedir?

AIR.Maxi™ teknolojisi, DRY.Maxi™ teknolojisi, STEAM.Maxi™ teknolojisi, ADAPTIVE.Clima teknolojisi teknolojisi, MAXI.Link teknolojisi,  DRY.Plus™ teknolojisi gibi patenti aldığı özel teknolojiler ile geliştirilmiş fırınlara sahiptir. Size pek çok ayrıcalık sağlayan bu teknolojiler ile hem iş akışınız hem de fırının kendi kendini temizleme modu ile kolay bir kapanış yapmanızı sağlar.

Unox Fırın Demosu
Unox Fırın Demosu

Unox Fırın Demosu için Unox Demo Fırın linkimize tıklayarak demo talebi için form doldurabilir; Unox Fırın Çeşitleri ile ilgili soru ve talepleriniz için bizlere 0212 514 51 21 no’lu telefonumuzdan info@cafemarkt.com mail adresimizden ya da www.cafemarkt.com sitemizden online chat destek sistemimizden ulaşabilirsiniz.