Hangi Hamilton Beach Bar Blender Size Uygun?

Hamilton Beach dünya çapında tanınan bir bar blender markasıdır. Teknolojideki yenilikleri takip eden kaliteli marka, her geçen sene ürünlerine yenilik katmaktadır. Çok işlevli ve işletmeler için oldukça önemli bar blenderlar motor gücü, kapasite ve dizayn konusunda farklılıklar gösterebilir.

HBB908R ve HBB255 Bar Blender Farklılıkları

İşletmenize en uygun bar blender modelini ararken dikkat etmeniz gereken 2 önemli unsur bulunmaktadır.

Kapasite

Bir ürünün kapasitesi; işletmenizin ihtiyacı olan özelliklerin tümüdür. Ekipmanla hangi işlemleri yapacağınıza bağlı olarak tercih yapmanız gerekir. Buz kırma işlemi gerçekleştirecekseniz Hamilton Beach HBB255 modelini tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır. Pürüzsüz buzlu içecekler üretmenizi sağlayan Hamilton Beach bar blender hem evlerinizde hem işletmelerinizde yol arkadaşınız olacaktır.

Eğer buz kırmaktan daha kolay işlemler yapmak istiyorsanız HBB908R modeli sizin için yeterli olacaktır. Güçlü motoru sayesinde tüm ürünleri kolayca parçalayan bar blender ile ekstra rahat olabilirsiniz.

hamilton beach bar blender

Dizayn ve Gövde

Hamilton Beach bar blender modelleri tasarımı ve ve motor gücüyle dikkat çeker. En yeni model olan HBB255 diğer bar blenderlara göre daha güçlü bir motora sahiptir. HBB908 iki bıçak iken HBB255 tek ve büyük bir bıçağa sahiptir. İki makine de mükemmel pürüzsüzlüğü garanti eder.

İki üründe de güvenlik garantisi bulunmaktadır. Haznelerinin kapakları kapanmadan tuş takımları çalışmaz. Bu özellik kullanıcının sağlığını da garantiye almaktadır. Tuş takımları kullanışlı ve kolay anlaşılır olan Hamilton Beach bar blender modellerini işletmelerinizde tüm çalışanlarınıza rahatlıkla öğretebilirsiniz.

Hangi Ürünler için Uygundur?

Her iki ürün de tüm içeceklerde pürüzsüzlük garantisi verir. İçeceğin içerisinde buz girdiğinde ise HBB255 öne çıkar. Bu model içeceklerle birlikte buzu da rahatlıkla parçalayabilir. Cafe ve restoranlarda menünüze renk katacak Hamilton Beach bar blender modelleri aynı zamanda en iyi iş arkadaşınız olacak.

Cafemarkt demo mutfakta çektiğimiz videoda da gördüğünüz gibi HBB255 yulafı kolaylıkla un haline getirip, yulaflı ve muzlu sütü saniyeler içerisinde yapmanızı sağlar. Tek ve büyük bir bıçağa sahip olması yumuşak ya da küçük ürünleri parçalamasına engel değildir.

hamilton beach bar blender

Verimli kullanım için tüm ekipmanlarınızı temiz tutmanız önemlidir. Çıkarıp temizleyebileceğiniz parçalardan oluşan bar blenderların temizliği oldukça kolaydır. Her türlü ürünün hazırlanabileceği blenderlarda arka arkaya kullanımda tatların birbirine karışmaması için kullandıktan sonra hijyenik hale getirmelisiniz.

Bar ekipmanları konusunda detaylı bilgi almak için bizlere 0850 811 12 23 no’lu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Diğer ürün tanıtım yazıları için linke tıklayın; https://blog.cafemarkt.com/urun-tanitim-urun-inceleme/

Hamilton Beach Bar Blender İncele!

Similar Posts