Ana Sayfa / Açık Büfe Ekipmanları / Elektrikli Çorbalık Çeşitleri
Elektrikli Çorbalık

Elektrikli Çorbalık Çeşitleri

Çorba her açık büfede ve hemen her restoranın menüsünde olan bir yiyecek. Her servis için sıcak bir çorba sunmak büyük önem taşır. Sürekli ısıtılan çorba suyunu yitirir ve kıvamını kaybeder. Bu sebeple çorba servisi ya bir kişilik porsiyonlarda ısıtılmalıdır. Zira bu işlem iş gücü ve vakit kaybı demektir. Endüstriyel elektrikli çorbalık tam bu noktada yardımcı olur. Çorbanızın servis edileceği süreye kadar kıvamını yitirmeden sıcak tutarak tazeliğini korur.

Elektrikli Çorbalık

Endüstriyel Elektrikli Çorbalık Nedir?

Elektrikli çorbalıklar piyasada, cadı kazanı ya da sadece çorbalık olarak da anılmaktadır. Elektrikli çorbalıklar, bir çok kişinin düşündüğünün aksine çorba pişirme işlemini gerçekleştirmezler. Çorbalık çeşitlerinin tamamı benmari usulü ile önceden hazırlanmış çorbayı servis boyunca sıcak tutarlar. Güç kaynakları elektriktir. Elektrik kullanarak ısıtma işlemini sağladıkları için hemen her mekanda kolayca konumlandırılarak kullanılabilir. Cadı kazanları oldukça pratiktir.

Elektrikli Çorbalık Çeşitleri

Elektrikli çorbalıkların kapağı tamamen kalkan veya kapağı yarım olarak açılan modelleri mevcuttur. Bunun dışında bakır kaplama ve paslanmaz çelik dış yüzeye sahip modelleri de vardır. Form olarak ince uzun ve kısa yuvarlak modelleri ile hem tasarım olarak hem renk olarak hem de kullanılacağı yerin dar olup olmamasına göre hem büfe servislerinde hem de catering servislerinde tercih edilecek çeşitleri vardır.

Elektrikli Çorbalık Temizliği

Cadı kazanı olarak da bilinen çorbalıklar kullanımda pratik olduğu kadar temizleme aşaması da oldukça kolaydır. Paslanmaz iç hazne çıkarılarak kolayca temizliği yapılabilir. Sonrasında hazne tekrar kazan yuvasına kolayca yerleştirilebilir.

Elektrikli Çorbalık

Elektrikli Çorbalıklar ile ilgili soru ve ihtiyaçlarınız için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.