Ana Sayfa / Cafe Ekipmanları / Dış Mekan Isıtıcılar ile Sıcak Alanlar
Dış mekan ısıtıcı
Dış mekan ısıtıcı

Dış Mekan Isıtıcılar ile Sıcak Alanlar

Cafeler, restoranlar, barlar, oteller hemen hemen her yemek servisinin olduğu yerde artık dış ve iç alanlar net olarak ayrı. Temiz hava altında yemek yemek ya da birşeyler içmek isteyen müşteriler tercih edebilsin diye artık yaz kış açık alanlar müşterilerin kullanımına sunuluyor.

Bu açık alanlarda soğuk havalarda müşterilerin üşümemesi için çeşitli ısıtıcılar kullanılıyor. Ancak tüm kullanılan ısıtıcılar açık alan için ve cafe kullanımı için tasarlanmamış. Bu sebeple yetersiz ya da montaj edileceği alan konusunda sorunlara neden olan bir formda olabiliyor.

Dış Mekan Isıtıcılar 

Ancak şimdi Cafemarkt Cafesun dış mekan ısıtıcı çeşitleri ile artık açık alanlarda oturan müşterilerinizin konforunu sağlamak çok kolay. Özel olarak açık alanlar için tasarlanmış Cafesun ısıtıcılar yeterli ısı üretebilme yeteneğine sahipler. Üstelik farklı ebat ve güçte olan modelleri mevcut. Bu sayede alana göre seçim yapabilir; Müşterilerinizin sıcaktan bunalmasını ya da soğukla ısıtıcıya rağmen bir savaş içinde olmasını engelleyebilirsiniz.

Cafesun ısıtıcılar cafe, otel, restoran gibi yerler düşünülerek dizayn edilmiştir. Alacağınız ısıtıcının konseptinize uygun olması, yerleştirildiği alanda kötü durmaması gerekir. Cafesun ürünlerinde farklı renk seçenekleri ile sizleri görsel anlamda da mutlu etmeyi hedeflemiş. Cafesun dış mekan ısıtıcılar siyah, inox, beyaz ve gri olmak üzere 4 farklı renk seçeneğine sahipler. Doğru rengi seçerseniz cafenizin renklerine uyum sağladığından ortamda kolayca kaybolabilirler.

Dış mekan ısıtıcı
Dış mekan ısıtıcı

Cafesun dış mekan ısıtıcılar ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.