Damlama Kahve Yapıcılar

Damlama Kahve Yapıcılar

Damlama kahve yapıcılar diğer bir ismi ile soğuk kahve demleyicileri şimdilerde pek çok cafenin tezgahlarını, sunum standlarını süslüyor. Peki nedir bu soğuk demleme?

Soğuk Demleme Kahve Nedir?

Bir çok kahve satıcısı şimdilerde bu yeni akımın peşinden gidiyor. Manülerine sadece sıcak değil soğuk demleme kahve de ekliyor. Peki nedir bu soğuk demleme kahve? Ne ile yapılır? Soğuk demleme kahveleri yapmanın bir kaç yolu var.

Öncelikle soğuk demleme için tasarlanmış damlama kahve yapıcılardan satın alabilirsiniz. Bunlar yoğun kahve satışınızın gerisine düşmemeniz için farklı kapasitelerde üretilmektedirler. Damlama kahve yapıcılar oldukça şık bir görünüme sahip olduğundan müşteri alanında bulundurabilirsiniz.

Damlama Kahve Yapıcılar
Damlama Kahve Yapıcılar

Soğuk Demleme Prensibi Nedir?

Soğuk demleme yaparken taze çekilmiş kahve çekirdekleri kullanılır. Kaç kupa demlenecek ise öğütülmüş çekirdekler o oranda hazırlanır. Kahve damlama kahve yapıcıya yerleştirilir. Soğuk kahve ekipmanı üç bölümden oluşur. Suyun bulunduğu bölüm, öğütülmüş kahve çekirdeklerinin bulunduğu ara bölüm ve demlenen kahvenin biriktirileceği hazne. Kahvenin üst bölümünde bulunan hazneye su eklenir. Su bu bölümden yavaş yavaş damlama yöntemi ile alt bölümdeki kahveye ulaşır ve soğuk demleme gerçekleşir.

https://www.youtube.com/watch?v=XhvTLmN0sWA

Damlama kahve yapıcılar ve tüm kahve makinesi çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Similar Posts