Dalla Corte XT espresso kahve makinesi

Dalla Corte XT Espresso Makinesi

Profesyonel kahve artık hemen hemen hepimizin damağının alışık olduğu bir tat haline geldi. İyi ve kötü dünya kahvelerini, kahve çeşitlerinin kültürümüzde kendine yer edinmesi ile daha rahat ayırt eder olduk.

Dalla Corte XT Espresso kahve makinesi

Dalla Corte XT espresso kahve makinesi
Dalla Corte XT espresso kahve makinesi

Dalla Corte XT espresso kahve makinesi özel olarak baristalar düşünülerek tasarlanmıştır. Eşsiz bir teknoloji ve işlevsellik ile donatılmıştır.  Özelleştirilebilir akış hızı ve sıcaklık kontrolü ile işinde titiz profesyoneller için idealdir.

Dalla Corte XT espresso kahve makinesi özel DFR (Digital Flow Regulation -Dijital Akış Düzenleme-) teknolojisi ile kahve demleme konusunda tam kontrolü size bırakır.  Size özel kahve tarifleriniz için kişiselleştirilebilir kahve demleme ayarı ile diğer kahve makinelerinin bulunduğu kategoriden kolayca kendini ayırıyor.

Patentli multi-boiler teknolojisine sahip. Bu sayede her grup için suyu farklı sıcaklıkta ayarlama ayrıcalığı sunuyor. Tartma özelliğine sahip. Her kaşıkta kaç gram kahve ile çalışacağınızı bilir, dozajlamada asla yanılmazsınız. Enerji tasarrufuna elverişlidir. Kullanmadığınız zamanlarda kaşık ve kaynatıcısını kapatabilirsiniz. İki adet buhar çubuğu vardır. Gerektiğinde aynı anda iki sür köpürtme işlemi yapmaya olanak sağlar.

Teknik Özellikleri

  • Renk: Koyu Ceviz
  • Voltaj: 230/240 V
  • Güç: 4.500 W
  • Ağırlık: 74 kg
  • Ölçüler: 730x525x510 mm
Dalla Corte XT espresso kahve makinesi
Dalla Corte XT espresso kahve makinesi

Dalla Corte XT espresso kahve makinesi farklı renk seçeneklerine sahip zengin model çeşitliliği ile her konsepte kolayca uyum sağlar. Müşterilerine kaliteli kahve sunmak isteyen tüm profesyonel işetmeler için doğru seçim olacaktır. Siyah metalik, siyah ahşap, beyaz ahşap, beyaz metalik gibi renk çeşitleri mevcuttur.

  Satın Al     

Espresso Makineleri ile ilgili satın alma talepleriniz ve satış sonrası destek için bizlere satis@cafemarktcom mail adresimizden (0850) 811 12 23 no’lu telefon numaramızdan ya da www.cafemarkt.com web sitemiz üzerinden online chat hizmetimizi kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Kahve Makineleri ile ilgili yazılarımız ilginizi çekebilir okumak için tıklayın.

Similar Posts