Cafeler için Yaz Hazırlıkları

Cafeler için Yaz Hazırlıkları

Yaz sıcaklarına adım adım yaklaştığımız hatta yaşamaya başladığımız bu günlerde; yazın yoğunluğuna hazırlıklar da başlamalı. Siz henüz ihtiyaç listenizi hazırlamadınız mı?

Biz sizin için yaza girerken yenilemek ya da almak isteyebileceğiniz yaz ürünleri için bir liste hazırladık. Bu sayede yaz aylarında vaktini dışarıda geçiren müşterileriniz için eksiksiz hizmet sağlayabilirsiniz.

Alacağınız ürünler ya da yenileme isteyen eskimiş ürünleriniz tabiki mekanın durumuna ve menüsüne göre değişiklik gösterecektir. Biz yazın en çok tüketilen ürünlere yönelik bir liste hazırladık.

Limonata Makinesi ve Ayran Makinesi : Yazın sıcak günlerinde içeceklerinizi soğutacak bu ürün ile serin servisler yapabilirsiniz.

Dondurma Makinesi: İçeriğini bildiğiniz dondurmalar ve size özel tarifler ile yazın popüler mekanları arasına girebilirsiniz.

Dondurma Külahlığı: Dondurma satışı sırasında müterilerinizin külahları seçebileceği aynı zamanda işinizi kolaylaştıracak külah standını sitemizden hemen temin edebilirsiniz.

Ice Slush Makinesi: Soğuk içeceklerden hoşlanan müşterilerinizin gerçekten çok seveceği buzlu içecekler hazırlamaya ve sunmaya yarayan karlangaç makineleri yazın yine en çok tercih edilen ürünleri arasında olcak.

Blender: Meyve lezzetini içeceklerinize taşırken buz ferahlığını da yaşatmanıza olanak sağlayacak buz kırma özelliği olan blenderlarımızı tercih edebilirsiniz.

Dondurma Dolabı: Ön bölümündeki cam sayesinde seçeneklerinizi müşterilerinizin beğenisine sunan aynı zamanda dondurmanın erimesini engelleyen dondurma dolapları tüm işletmeler için ideal bir yaz seçimi olacaktır.

Buzdolabı: İster yiyecek ister içecek olsun sıcaklardan korunmaları için doğru buz dolabını tercih etmelisiniz. Hem kapasitenize hem de ihtiyaçlarınıza karşılık veren dolaplar ile hem yerden kazanın hem de sıcaklara meydan okuyun.

Derin Dondurucu: Derin dondurucular ile satın almalarınızı toplu halde yapmaya yaz günlerinde de devam edebilirsiniz.

Pasta Standı: Yazın en çok tercih edilen hafif tatlılarından olan yaş pastalar için şık standlar ile hem servis yapabilir, hem de dolabınızda teşhir edebilirsiniz.

Buz Makinesi: Yaz içeceklerinin, meyve ve tatlı servislerinin hatta açık büfelerin başlıca ihtiyacı olan buz için şebekeye direk bağlanabilen buz makineleri ile kesin çözüm.

Buz Kovası: İçecek servislerinde masalara buz servis etmenizi sağlayacak, aynı zamanda buzların erime hızını düşürecek şık kovalarımızdan birisini tercih edebilirsiniz.

Buz Maşası: Buz servisi için kovanızın yanında bulundurmanız gereken bir servis ürünü.

Termos: Sadece yaz için değil aynı zamanda kış için de kullanabileceğiniz çok yönlü termos çeşitleri ile sıcak, soğuk servisler yapabilirsiniz.

Meyvelik: Yazın yemeği tatlıdan daha az kalori ile bitirmek isteyen müşterilerinize meyve ikramları yapabilirsiniz.

Narenciye Sıkacağı: Sıcak havalarda doğal serinleme yöntemlerini tercih eden müşterileriniz için narenciye sıkacağı ile soğuk meyve suları hazırlayabilirsiniz.

Yazımızda geçen tüm ürünler ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

 

Similar Posts