Ana Sayfa / Gıda Ürünleri / Heinz Sos Çeşitleri İle Lezzet Katın
Heinz Soslar
Heinz Soslar

Heinz Sos Çeşitleri İle Lezzet Katın

Dünyaca ünlü Heinz markası şimdi Cafemarkt da siz lezzet düşkünlerinin alımına sunuluyor. Heinz geniş lezzet yelpazesi ile gurmelerin tercihi. Siz de bir sosta kıvam ve lezzeti bir arada bulmak istiyorsanız doğru marka Heinz.

Heinz derin damak tadı olanlara hitap eden bir marka. Çoğu markada tek çeşit olan soslar bu markada birden farklı lezzet ile bütünleşebiliyor. Mesela mayonez bir çok markada tek tip bir ürün. Bazı markalarda ise light mayonez ve standart mayonez ürün olarak iki farklı çeşitte satışa sunuluyor. Ancak Heinz bir çok damağa hitap ettiğinin ve her zevkin farklı olduğunun oldukça bilincinde. Bu sebeple sarımsaklı mayonez, acılı mayonez, light mayonez gibi farklı çeşit mayonezlere rastlayabiliyorsunuz.

Sitemizden temin edebileceğiniz Heinz sos çeşitleri: Ketçap, acılı ketçap, acı biberli ketçap, organik ketçap, mayonez, acılı mayonez,light mayonez, sarımsaklı mayonez, hardal, ballı hardal, salata sosu, pizza sosu, acı sos çeşitleri,sarımsak sosu, ranch sos.

Heinz Salata Sosları

Heinz pratik salata sosları ile her zaman aynı lezzet ve kıvamda soslar ile salatalar hazırlayabilirsiniz. Özellikle vaktiniz olmadığı zamanlarda bu soslar sizin için harika sonuçlar çıkarıyorlar.

Heinz Salata-Sosları
Heinz Salata-Sosları

Heinz Pizza Sosu

Pizza hazırlarken her detay pizzanızın başarıya ulaşmasını etkililyor. Özellikle sos ve hamur gibi tüm pizzalarda olması gereken bir temel var. Heinz pizza sosu ile şimdi az mı çok mu sorularından uzak bir şekilde huzur içinde pizza yapabilirsiniz.

Heinz Konserve Ürünler ile Zamandan Kazanın

Heinz konserve mısır, konserve fasulye gibi pişirmesi zaman alan ürünleri de pratik ürünlerden hoşlanan, vakitten kazanmak isteyenlerin alımına sunuyor.

Heinz Organik Ürünler

Heinz organik ürün kullanmaktan yana olan lezzet arayışılarını da unutmuyor. Organik ürünler ile hazırladığı pek çok sos çeşidini satışta bulunduruyor.

Heinz ürünleri ve diğer tüm ürünlerimiz ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.