Ana Sayfa / Ürün İndirimleri ve Kampanyalar / Ramazan Yaklaşıyor Hazırlıklarınız Tamam Mı?
Ramazana Özel
Ramazana Özel

Ramazan Yaklaşıyor Hazırlıklarınız Tamam Mı?

Ramazan ayı yaklaşırken işletmeler yoğun bir tempo içine giriyor. Özellikle iftar ve sahur için organizasyonlar düzenleyenleri, çok yoğun ve yorucu bir dönem bekliyor. İftar ve sahur için gelen müşteri ise saati beklemenin verdiği gerginlik ile çok da affedici olamıyor.

Böyle gergin bir müşteri tipine servis yapmak ve onları mutlu etmek eksiksiz bir hazırlık gerektiriyor. Ramazan ayı bereket ayı sadece kalabalığı ile değil indirimleri, kampanyaları ile de son yıllarda oldukça öne çıkıyor. Yani artık bereket cebimize de yansıyor. Peki siz ramazan hazırlıklarınızı tamamladınız mı ? Eğer hala hazırlıklarınızı tamamlamadıysanız Cafemarkt‘ın her sezon indirimli ürünlerine ya da ramazan için özel olarak derlediği ramazan özel kategorisindeki ürünlere bakabilirsiniz.

Bu kategoride bulunan ürünler ramazan ayı içerisinde müşterin en çok ihtiyacı olan ürünler. Her sene bu ürünler ramazan hazırlıkları sırasında tercih ediliyor. Ancak bazı işletmeler geç kalıyorlar. İhtiyaç duyduğu zaman almaya gelenler de oldukça fazla ancak yoğun talep sebebiyle stok tükenimi gibi durumlar olabiliyor. Bizim tavsiyemiz ramazan gelmeden ihtiyacınız olan ürünleri temin ederek zor anlar yaşamamanız.

Ramazan ayı geldiği dönem değiştiği için aslında ramazan ihtiyaçları da mevsime göre değişiyor. Bu sene sıcak havalar ramazandan önce kapımıza dayandı. Bu sebeple özellikle yaz aylarında çok tercih edilen ürünler ramazanın gözdesi olacak gibi. Dondurma makinesi,limonata makinesi, sebiller, buz makineleri, blenderlar, yemeklerin üzerine içilecek çaylar ile çay makineleri bu ramazan çok tercih edilecek gibi.

Tüm ürünlerimiz ile ilgili soru ve talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.