Ana Sayfa / İçecek Ekipmanları / Wacaco Manuel Espresso Makinesi
Nanopresso Kahve Makinesi
Nanopresso Kahve Makinesi

Wacaco Manuel Espresso Makinesi

Wacaco manuel espresso makineleri ile henüz tanışmadıysanız kesinlikle tanışmanızı tavsiye ederiz. Son dönemde popüler olmaya aday bu niş ürünler, kullanmasanız da pek çok ortamda karşınıza çıkmaya hazırlanıyor.

Özellikle seyehat etmeyi sevenler için ideal, elektrik gücüne ihtiyaç duymadan, el gücü ile kaliteli kahve keyfi sunuyor. Küçük olması, az yer kaplaması ve bir makineden çok daha hafif olması ile aynı kalitede kahve sunan rakiplerinin çok önünde olmasını sağlıyor.

Nanopresso & Minipresso

Nanopresso ve minipresso kahve makinesi çeşitlerine yeni bir boyut getiriyor. Cep tipi kahve makinesi olarak adlandırılabilecek bu manuel kahve yapıcılar her yere taşıyacağınız sadık dostunuz olacak. Bu küçük ebatlı kahve makineleri boyutlarının aksine büyük işler başarıyorlar. Öncelikle isimlerinden de anlayacağınız gibi espresso için imal edilmiş ürünler. Ancak Nanopresso başka kahve çeşitlerinden hoşlanan alıcıları için geliştirilmiş bir model.

Nanopresso Barista Kit

Nanopresso barista kit ile manuel kahve yapıcıya iki farklı misyon daha yükleyebiliyorsunuz. Barista kit ileiki farklı adaptör alabiliyorsunuz. Adaptörlerden bir tanesi kapsül kahveleri de tek tuşla Nanopresso ile yapabilmeyi saplıyor. Bu da aslında pek çok çeşidi kendi içinde bir araya getiriyor. Bir diğer adaptör ise double espresso keyfini tek seferde yaşayabilmenizi sağlıyor.

Kahve ve Basınç

Kahve yaparken suyun ısısı kadar basıncı da tadını etkileyen ciddi bir faktördür. Nanopresso kahvenin özünü çıkartırken sabit bir basınç ile suyu kahveyle buluşturur. Bu sayede eşsiz italyan kahvesinin keyfine varabilirsiniz.

Minipresso-Nanopresso-Wacaco
Minipresso-Nanopresso-Wacaco

Wacaco Nanopresso & Minipresso kahve makinesi çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.