Ana Sayfa / Ürün Tanıtım ve İnceleme / Tribest Solostar Katı Meyve Sıkacağı
Tribest Solostar Katı Meyve Sıkacağı
Tribest Solostar Katı Meyve Sıkacağı

Tribest Solostar Katı Meyve Sıkacağı

Tribest Solostar katı meyve sıkcağı ile tanıştınız mı? Tanışmadıysanız katı meyve sıkacaklarına dair tüm bildiklerinizi unutun. Tribest Solostar 4 sizlere tamamen farklı bir meyve sıkma deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Tribest Solostar Katı Meyve Sıkacağı

Günümüz yoğun yaşam temposunda, ihtiyacımız olan sebze ve meyveleri yeteri kadar tüketemiyoruz. Katı meyve ve sebze sıkacakları tüketemediğimiz bu meyve ve sebzelerden vitamin ve mineralleri tek bir bardakta alma olanağı sunuyor. Bu sebeple altın değerinde diyebiliriz.

Nedir Tribest Solostar‘ı diğer katı meyve sıkacaklarından farklı kılan? Aslında sadece görüntüsü bile Tribest Solostar katı meyve sıkacağını diğer katı meyve preslerinden ayırmak için yeterli. Ürün oldukça farklı bir tasaarıma sahip. Mühendisler tarafından özel olarak geliştirilen Solostar; Az elektrik ile daha fazla güç üreten etkili itme sistemine sahip.

Tribest Solostar katı meyve sıkacağı düşük hızla işleme özelliğine sahip. Soğuk-presleme ile sıkma özelliği var bu da arttırılmış su çıkartma kapasitesi sağlıyor. Böylece almanız gereken günlük enzim, vitamin ve besinler meyve suyunuza geçiyor.  Yavaş ve nazik sıkma süreci neredeyse tüm ısı ve oksidasyonu yok ederek değerli besin ve enzimlerin korunmasını sağlar. Dişli boyutu ve iki aşamalı öğütme süreci yiyeceklerden maksimum miktarda sıvı çıkmasını sağlar.

Solostar 4 akıllı bir tasarıma sahip. Yatay tasarım sayesinde %33 daha fazla dönme kuvveti üretirken, %20 daha az elektrik harcıyor. Bu özelliği ile rakiplerine ayrıca üstünlük sağlıyor. Dişli hız azaltma düzeneği, 5.4 HP bir motora eşit güçte. Gıda ile temas eden parçalarının tümü, BPA ve BPS içermeyen malzemeden imal edilmiştir. Bu sayede ailenize gönül rahatlığı ile meyve ve sebze suları hazırlayabilirsiniz.

Özel yatay tasarımı sayesinde temizlemesi oldukça basittir. Posaları bir kaba meyve suyunu sıkarken aynı anada boşaltırsınız. Temizlik için fazla zaman ayırmanıza gerek kalmaz.

  Satın Al     

Tribest Solostar Katı Meyve Sıkacağı ile ilgili satın alma talepleriniz ve satış sonrası destek için bizlere satis@cafemarktcom mail adresimizden (0850) 811 12 23 no’lu telefon numaramızdan ya da www.cafemarkt.com web sitemiz üzerinden online chat hizmetimizi kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Katı Meyve Sıkacağı ile ilgili diğer yazılarımıza göz atmak için tıklayın.

User Rating: Be the first one !