system rational fırın

System Rational Fırın

System Rational Fırın Nedir?

System Rational; İstediğiniz ürünü istediğiniz şekilde pişirmek için sizi anlayan, sizin için düşünen ve harekete geçen bir pişirme sistemi olan fırınlardır.

Combi Master Plus

Hassasiyeti özel olarak geliştirilmiştir teknolojisi ile şefinizin yeteneklerini destekler. Uzun süreli kullanım için üretilmiştir ve hassas olduğu kadar dayanıklıdır.

Kullanımı Kolaydır
Fonksiyonları seçmek için dönen bir düğme kullanılmıştır. Dönen düğme kolaylığı ile tüm mutfak personeli gerektiğinde fırına komutları verebilir.

Peki Combi Master Plus ile Neler Yapabilirsiniz?
Combi Master Plus ile ızgara, kavurma, haşlama, ağır ateşte ve buharda pişirme yapabilirsiniz. Clima Plus teknolojisi ile pişirme kabininde içindeki ürüne özel, uygun ortamı ayarlayarak kıtır lezzetler, nemliliğini kaybetmemiş ürünler ve gevrek kaplamalı ürünler çıkarmayı sağlar.

system rational fırın

Detaylı inceleyecek olursak;

Buhar: Üzerinde bulunan buhar kontrol mekanizması ile güçlü buhar jeneratörü suda pişirim yapmanın avantajı ile daha hassas olan buharlı pişirim yönteminin avantajlarını birleştirir. Kısa pişirme süreleri ile yiyeceklerin vitamin ve minerallerini kaybetmesine mani olur. Sürekli sabit buhar sıcaklığı, maksimumda bulunan buhar dolgunluğu en yüksek yemek kalitesini güvenceye alır.

Dinamik hava dolaştırıcısı: Pişirme kabini içinde hava akımını idealleştirir. Yeni patentli hava karıştırıcısı ile ısının pişirme kabininin tüm alanlarında dağılmasını ve ihtiyaç duyulduğu biçimde kullanılmasını sağlar.

Yüksek kalite pişirme kabini nemlendirmesi: Yeni pişirme kabini nemlendiricisi, koşullar ne olursa olsun güvenli ve hızlı bir biçimde devreye girer.

5 Farklı Fan Hızı: En hassas yemekten en uzun sürede pişen yemeğe kadar her çeşit yemek için doğru hava hızını sunar.

Kişisel programlar: size özel yemek pişirme tekniklerinizi tomatik hale getirmek için her biri 6 adımdan oluşabilen 50 farklı program hafızası vardır. Çok adımlı yemek pişirme yöntemlerinizi tek düğmeye basarak gerçekleştirmenizi sağlar.

system rational fırın

Bir düğme ile hijyenik temizlik: temizleme programı sayesinde neredeyse kendi kendini temizler. Kabinin içerisine temizleyici malzemenin sıkılması ve temizleme programının başlatılması ile kabinin hijyeni sağlanmış olur. Sonrasında opsiyonel el duşu kullanılarak fırının durulanması yeterli olacaktır.

Mükemmel Sensörler: Sensörler sürekli olarak kabinin nem oranını ölçer ve istediğiniz ayarı sağlamak için anlık olarak hareket sağlar.

Tüm System Rational Fırın talepleriniz için www.cafemarkt.com adresini ziyaret edebilir, info@cafemarkt.com adresimizden bizlere ulaşabilir ya da 0212 514 51 21 no’lu telefondan bizi arayabilirsiniz.

Similar Posts