Ana Sayfa / Yeni Yıl / 2016 Yeni Yıl Fikirleri
Yeni Yıl

2016 Yeni Yıl Fikirleri

Yeni Yıl Fikirleri

Yeni yıl herkes için umut demek iken; Yeni yıl akşamı hep farklı ve eğlenceli olması ile beklenir. Her yıl farklı bir plan ile misafirleri karşılamak zaman geçtikçe zorlaşır. Özellikle yeni yıla evde girecek olanlar iyi bilirlerki yeni yıl planlaması, yeni yıl kutlaması için yer bulmaktan çok daha karmaşık bir hal alır. Sizi bu karmaşadan kurtarmak için, bu yıl kullanabileceğiniz fikirler derledik.

Yeni Yıl Hindisi

İlk olarak risk sevmeyenler için bir öneri ile başlıyoruz. Yeni yıl için artık bir klasik halini alan kalabalık ortamlar için hindi, başbaşa geçirilen akşamlar için ise tavuk olarak sofralara gelen yeni yıl menüsü, bu yıl tam kıvamında olsun. Biraz az, biraz fazla pişmiş derdi artık sofralarınızdan çok uzakta. Son yılların en çok tercih edilen yöntemi olan et termometresi ile hindinizi pişirin. Hindiniz tam kıvamında sofralarınıza gelsin.

Yenri Yıl Yemeği

Yeni Yıl Tatlısı

Yeni yıl tatlısı için biraz yetenekli iseniz çok düşünmenize gerek yok, çarpıcı sonuçlar ortaya koyabilirsiniz. Ancak herkes sanatçı olarak doğmak zorunda değil. Siz de pek çok insan gibi profesyonel bir sanatçı değilseniz; yapmanız gereken sadece yuvarlak bir kek kalıbı ve şeker hamuru ile çalışmak. Hem kolay hem de gecenin temasına uygun pek çok farklı süsleme yapabilir ve gecenin yıldızı olabilirsiniz.

Yeni Yıl

Yeni yılın en can alıcı zamanı saatin  24:00’ü gösterdiği an. Misafirlerinize saati hatırlatan mini saat kurabiyeler yapabilirsiniz. Şeker hamuru sayesinde bu kurabiyeleri yapmak için de çok yetenekli olmanıza gerek yok. Sadece yuvarlak kek kalıbı ve şeker hamuru yeterli olacaktır.

Yılbaşı

Yeni Yıl Sofra Dekoru

Konu yeni yıl akşamı olunca sade bir masa elbette düşünülemez.

İstediğiniz boyutta bir kaç adet kavanoz içerisine şeker hamurundan hazırladığınız ya da maket olabilir ağaç, kardan adam,noel baba, hediye paketi gibi yeni yılın ruhunu yansıtan ürünleri koyarak üzerlerine kar yağdıra bilirsiniz. Kavanoz ters biçimde olmalı tıpkı bir kar küresi gibi. Aynı dekoru ters çevirilmiş kadehler ile yapmanız da mümkün.

Yeni Yıl Dekoru

Küçük Misafirler için İkram

Yaş olarak küçük olan misafirleriniz için içerisinde alkol olmayan renkli kokteyller hazırlayabilirsiniz. Meyvelerden ve sebzelerden oluşan yeni yıl ruhu içeren atıştırmalıklar hem renkli hem de lezzetli olucaktır.

Yeni Yıl Fikirleri

Yeni yıl için gelecek yıla kadar sizlere fikir biriktirmeye devam edeceğiz. Mutfak ile ilgili lazım olabilecek tüm ürün ve ekipmanları www.cafemarkt.com adresinden temin edebilir, mutfak malzemeleri konusunda aklınıza takılanlar için ise bizlere 0212 514 51 21 no’lu telefondan ya da info@cafemarkt.com adresinden ulaşabilirsiniz.