Ana Sayfa / Cafe Ekipmanları / Şişe Soğutucu Dolaplar Hakkında
blank

Şişe Soğutucu Dolaplar Hakkında

Profesyonel Soğutucularla Buz Gibi İçecekler

Sıcak yaz aylarında genellikle serinlemek ve harareti almak için kafelere soğuk içecekler içmeye gideriz. Arkadaşlarla hoş sohbetler eşliğinde içilen buz gibi soğuk içeceğin vereceği serinlik paha biçilmezdir. Hemen hemen herkes soğuk meyve suyu ya da kola siparişi verdiğinde onun soğuk gelmesini ister. Müşteri memnuniyetini sağlamak için kafe ya da restoran sahipleri soğuk ve lezzetli içecekleri istenilen seviyede soğuk tutmaya çalışır. Gıda sektöründe hizmet veren işletmelerin bu ihtiyaçlarını sağlamak için profesyonel bar arkası şişe soğutucu dolaplar tasarlanmıştır.

blank

Her Daim Soğuk İçeceler

Ticari soğutma sektöründeki en son yeniliklerle donatılan bu dolaplar sayesinde soğuk ve lezzetli içecekler müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Bu şişe soğutucu dolaplar, içeceklerin sıcaklığını her zaman kontrol etmeyi sağlayan dijital bir termometre ile donatılmıştır. İçecekleri soğutmanın müşteriler üzerinde muazzam bir etkisi vardır. İnsanlar içeceklerinin soğuk gelmesini isterler. Soğutulmuş bir bardak bile sunumunuzda fark yaratır. Bu soğutucu dolapların düzenli, temiz ve müşteriler için görünür durumda olması önemlidir. Soğutucu dolapların dış ortama göre sıcaklığı ayarlanabilir. Bu içecek soğutucuları içindeki hava hareketini kontrol etme kabiliyetine sahip bir ters hava sistemi ile tasarlanmıştır. Aynı zamanda, soğuk havanın soğutucu içinde dolaştırılmasını ve sıcak havanın dışarıda tutulmasını sağlar.

blank

Enerji Tasarruflu Bar Arkası Şişe Soğutucu Dolaplar

Bu ticari içecek soğutucuları müşterilere daha fazla soğutulmuş içecek almaya ikna etmek için kullanılır. Şişe soğutucu dolaplar, müşterilerin damak tadına hitap edecek şekilde dizayn edilmiştir. Soğutucuların çeşitli, boyut, stil ve özelliklerde çeşitli seçenekleri bulunmaktadır. Yüksekliği ayarlanan 2 katlı paslanmaz raf sistemi, LED aydınlatma ile enerji tasarruf, güçlendirilmiş soğutucu fan, çift cam sistemi ısı muhafazası, dijital termostat kontrolü ve otomatik defrost bar arkası şişe soğutucu dolapların özellikleridir. Bu soğutucu dolaplar hem kolay temizlenir hem de hijyeniktir. Arka bar soğutma sistemler ürünleri müşteriler için serin tutar. Aynı zamanda yiyecek ve içecekleri bir arada saklayabileceğiniz bir dolaptır Böylece dolaptan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Çeşitli çekmece ve kapak modelleri, tasarım ve servis ihtiyaçlarınızı karşılamanız için size çeşitli yollar sunar. Güvenilir ve özelleştirilebilir soğutucuyla müşterilerinize sağlıklı ve yeterince soğumuş içecekler servis yapabilirsiniz.

Bar Arkası Şişe Soğutucu Dolap Satın Al