Ana Sayfa / Genel / Kuruyemişler Isıtıcılarının Kullanımı
blank

Kuruyemişler Isıtıcılarının Kullanımı

Vitamin Kaynağı Kuruyemiş

Sağlıklı atıştırmalıklar kategorisine giren ve vitamin kaynağı olan kuruyemişler hemen hemen her evde tüketilir. Genç, yaşlı herkes tarafından severek tüketilen kuruyemişlerin depolandığı yerlerin hijyenik, temiz ve nemsiz olması gerekir. Kuruyemiş alırken kuruyemişçilerden almaya özen göstermek daha sağlıklıdır. Paketli ürünler yerine taze açık kuruyemiş hem damak zevkiniz için hem de sağlığınız için daha yararlıdır. Market ya da kuru yemişçilerde satılan atıştırmalıkların tazeliklerinin korunması gerekir. Kuruyemişler sıcak da tüketilir. Bir işletmede servis edilen kuruyemişlerin sıcak olması işletme için her zaman avantajdır. Vitamin deposu yiyecekler olan kuruyemişleri, kuruyemiş ısıtıcıları sayesinde ilk günkü gibi tutmak mümkündür.

Kuruyemiş Isıtıcısı Modelleri

Gelişen teknoloji ile kuruyemiş ısıtıcıları da daha kullanışlı ve verimli hale geldi. Şık tasarımlarıyla dikkat çeken kuruyemiş ısıtıcıları dizaynlarıyla da dekoratif hale geldi. İş yerleri ya da evlerde gözü rahatsız etmeyen tasarımlarıyla kullanılmaya başlayan kuruyemiş ısıtıcıları aynı zamanda kolay temizlenir özellikte olmasıyla tüketiciler tarafından tercih edilir. Farklı renk ve boyutta modelleri olan bu ısıtıcılardan ihtiyacınıza göre olanları satın alabilirsiniz. Termostat ayarı sayesinde kuruyemişleri istenilen tazelik ve sıcaklıkta tutmanızı sağlayan kuruyemiş dolapları ile kaliteli ürünleri müşterilerinize sunabilirsiniz.

blank

Özel tasarım olan ısıtıcılarda depolanan kuruyemişleri yuvarlak pencerelerden görmek mümkündür.  Bu ısıtıcıların 4 ya da 6 çekmecesi olur ve her çekmecesi yaklaşık 1 kg ürün alır. Kuruyemiş raf sistemlerinin çekmeceleri de hijyeniktir ve temizliği kolay bir şekilde yapılır. Enerji tasarrufu bakımından oldukça ekonomik olan kuruyemiş ısıtıcıları sadece 100 W ampul ile çalışır. Bakımı kolay benzersiz dayanıklı tasarıma sahiptir. İş yerleri için benzersiz ısıtma dolapları tasarlanır. İsteğe göre model, renk ve ölçüde üretilen kuruyemiş ısıtma dolapları yüksek teknoloji ve el işçiliği ile üretilir. Atıştırmalıkları paslanmaz çelik ısıtma gövdesiyle dakikalarca veya saatlerce sıcak tutar. Kuruyemiş ve atıştırmalıkların müşteriye ulaşana kadar taze kalmasını sağlayarak mükemmel sunum yapmayı kolaylaştırır. Kaliteli malzemeden dizayn edilen ısıtıcı dolaplarının tüm modelleri her bütçeye uygun olmasıyla ekonomiktir. Teknik servis ve yedek parça desteği imkanlarının da olduğu ısıtıcıların kullanımları uzun ömürlüdür.

Kuruyemiş Isıtıcısı Satın Al