Remta Bar Blender
Remta Bar Blender

Remta Bar Blender

Blender hem evlerde hem endüstriyel mutfaklarda oldukça fazla kullanılan bir mutfak yardımcısı. Evlerin aksine endüstriyel mutfaklarda çok daha güçlü modellee ihtiyaç var. Sadece güçlü olması da yeterli değil evdeki mini modellerin aksine geniş kapasiteler çok sayıda porsiyon hazırlamak için birebir. Bugün ki yazımızda bar belnder almak isteyenler için fiyatına göre oldukça iddalı olan Remta bar blenderın özelliklerini sizin için ele alıyoruz.

Remta Bar Blender

2 Litrelik dev kapastesi ve güçlü motoru ile sadece barlarda değil endüstriyel mutfakların başka alanlarında da kullanım için son derece uygun. Remta bar blender 2 litre kapasiteli polikarbon bir hazneye sahip. Şeffaf olması sebebiyle içerisine koyulan ürünün ne aşamada olduğunu canlı olarak takip etme olanağı sağlıyor. Cam olmadığı polikarbon olduğu için cam haznelerden çok daha hafif. 2 Litre kapasiteli cam bir hazne oldukça ağır olacağı için polikarbon olması ciddi avantaj sağlıyor. Polikarbon hazne dayanıklı ve hijyen standartlarına uygun olarak üretilmiş. Hazne parçalara ayırılabilme özelliğine sahip.

Remta bar blender 1500W lık güçlü motoru ile buz kırma özelliğine sahip. Özellikle barlar ve soğuk içecek servisi yapan işletmeler için yaz aylarında oldukça fazla kullanılacak bir özellik. Ürünün toplam ağırlığı 6 kilogram. Polikarbon hazneye sahip rakiplerine göre ne avantajlı, ne de dezavantajlı olarak değerlendirilebilir bir ağırlık.

Kullanımı oldukça basit bir ürün. Daha önce hiç kullanmasanız bile basit bir kaç tuşa sahip bu ürünü profesyonelce kullanabilirsiniz. Bar blender üzerinde sadece 3 ana tuşa sahip. Sol tarafta açma kapama ortada hız ayarı ve son olarak da hızı parçalama yapan pulse butonu. Hız ayarı olduğu için yapacağınız ürünü ne kadar parçalamak istediğinize göre manuel bir ayarlama yapabilirsiniz. Pulse ise kısa sürede hızlı parçalama yapmayı sağlıyor ve acil siparişlerde ya da yoğun sipariş alındığı zamanlarda, zamandan tasarruf etmenizi sağlayabilir.

Remta bar blenderı daha yakından incelemek için aşağıda bulunan satın al butonuna tıklayabilir ve ürün sayfasına gidebilirsiniz.

  Satın Al     

Blenderlar ile ilgili satın alma talepleriniz ve satış sonrası destek için bizlere satis@cafemarktcom mail adresimizden (0850) 811 12 23 no’lu telefon numaramızdan ya da www.cafemarkt.com web sitemiz üzerinden online chat hizmetimizi kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Blenderlar ile ilgili diğer yazılarımıza göz atmak için tıklayın.