Popcorn makinesi
Popcorn makinesi

Popcorn Makinesi

Patlamış mısır bir diğer ismi ile popcorn; hemen herkesin sevdiği özellikle filmlerin vazgeçilmezi bir atıştırmalık. Popcorn ya da patlamış mısır denince ilk olarak aklımıza sinema salonları gelse de artık patlamış mısır ikramlarını pek çok yerde görmek mümkün.  Düğün kokteylleri, barlar, çocuklar için verilen eğlence davetleri, doğumgünü partileri ve benzeri organizasyonlarda patlamış mısır hafif bir atıştırmalık olmasıyla baş rolü oynuyor.  Bu yazımızda patlamış mısırı hem sunmanın hem de hazırlamanın şık ve kolay yolu olan popcorn makinesi çeşitlerinden bahsedeceğiz.

Porcorn Makinesi

Popcorn makineleri iki farklı çeşide sahip. Set üstü popcorn makinesi ve popcorn arabası. Genellikle büyük sinema salonlarında hoş görüntüsüyle ilgi çeken popcorn arabalarına alternatif olarak yer konusunda daha tasarruflu davranmak isteyenler için üretilen set üstü patlamış mısır makineleri de mevcut.  Popcorn makinelerinin çalışma prensibi oldukça basit aslında. Isı ile cin mısırını patlatıyor.

Peki neden bir popcorn makinesine ihtiyaç duyarsınız? Sorunun yanıtı aslında basit. Öncelikle çok sayıda porsiyon için mısır patlatmak ve de hepsini tam kıvamında patlatmak için. Patlamış mısır makinesine patlayan gevrek mısırın servise kadar sıcak kalmasıda cabası. 

Emart markası popcorn makineleri için farklı çeşitleri sizlere sunarken; aynı zamanda nostaljik şıklığı da tasarımlarına eklemiş. Emart patlamış mısır makineleri farklı ebat ve tasarımlara sahip. Nostaljik ve moder ürünler sinema gibi loş ortamlar için opsiyonel olarak ışıklandırılmış.

Popcorn Makinesi Fiyatı

Popcorn makinesi fiyatları seçeceğiniz ürünün marka ve modeline göre değişmektedir. Ancak güncel patlamış mısır makinesi fiyatları için sitemizi ziyaret edebilir, online olarak size uygun ürünü satınalabilirsiniz.

  Satın Al

Ürünlerimiz, satın alma talepleriniz ve satış sonrası destek için bizlere satis@cafemarktcom mail adresimizden (0850) 811 12 23 no’lu telefon numaramızdan ya da www.cafemarkt.com web sitemiz üzerinden online chat hizmetimizi kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilecek diğer yazılarımıza göz atmak için tıklayın.