Ana Sayfa / Endüstriyel Mutfak Ekipmanları / Endüstriyel Bulaşık Makinesi Modelleri ve Fiyatları
blank
Endüstriyel Bulaşık Makinesi

Endüstriyel Bulaşık Makinesi Modelleri ve Fiyatları

Piyasa da birbirinden farklı sanayi tipi bulaşık makineleri bulunur. Bunlardan sizin için en uygun olanı tercih etmek ve doğru olan makineyi almak tabii ki önemlidir. Bu nedenle, endüstriyel bulaşık makinesi modellerinin özellik ve işlevlerine göre size genel bilgi aktaracağız. Böylelikle, kullanım alanınız için en doğru endüstriyel bulaşık makinesi tercihi yapabileceksiniz. Endüstriyel mutfaklarda işler hızlı ve seri bir şekilde ilerlemesi gerekmektedir. Hemen hemen her türlü gıda hizmet sektörü ve farklı sektörler için olması gereken bir üründür. Sizlerin ihtiyaçlarını karşılayacak özellikte olan, bulaşık makinelerini farklı markalar üretmektedir. Popüler markalardan bazıları ise; Öztiryakiler, Ndustrio, Zanussi, İnoksan, Empero, Electrolux gibi markalardır.

 

Endüstriyel Bulaşık Makinesi Modelleri

Sizin için en uygun özellik ve fiyatlara sahip markayı modellerine göre tercih edebilirsiniz. Sanayi tipi bulaşık makinesi modelleri nelerdir; set altı bulaşık yıkama makinesi, giyotin tipi bulaşık makinesi, konveyörlü bulaşık makinesi vb. şeklindedir. Sanayi tipi bulaşık makineleri, paslanmaz çelik gövdeye sahip olduğu için uzun ömürlüdür. Bu nedenle; uzun süre kullanabileceğiniz bu makineleri, özellikleri doğrultusunda ihtiyacınızı karşılayacak şekilde seçmelisiniz. Farklı kapasitelere sahip bulaşık makinelerinin, konveyörlü bulaşık makinesi olanı ve kurutma özelliğine sahip bulaşık makinesi modelleri de vardır. Kurutma fonksiyonu özelliğine sahip bulaşık makineleri, güçlü fan yapıları sayesinde hızlı ve sorunsuz bir şekilde sonuç verirler. Farklı boyutlarda tasarlanan, sanayi tipi bulaşık makineleri, üstün özellikteki yapılarının yanında, enerji tasarrufu konusunda da sizlere yardımcı olurlar. Ayrıca, su ve deterjan açısından da sizlere tasarruf sağlamaktadır. Sanayi tipi bulaşık makine modelleri arasında, 500 tabağa kadar yıkama yapan makine de bulunmaktadır. Ve de kazan yıkama özelliğine sahip, endüstriyel bulaşık makine modelleri mevcuttur.

Sanayi tipi makineler, modelleri doğrultusunda farklı işlevselliğe sahiptirler. İş yerinizin sahip olduğu kapasite doğrultusunda, ilgili makine tercihinde de bu yönde bir kapasiteye sahip makineyi tercih etmelisiniz. Örneğin; set altı bulaşık makineleri en fazla 500 tabağa kadar yıkar. Giyotin tipi bulaşık makinesi ise saatte 1000 tabağa kadar yıkama yapabilir. Konveyörlü endüstriyel bulaşık makinaları ise, maksimum 2000 tabağa kadar yıkama yapabilir. Set altı makine tercihinde, bir diğer husus ise; parlatıcı pompa özelliğidir. Öztiryakiler marka bulaşık makinelerinde, parlatıcı pompası standart şekilde mevcuttur. Bu gibi özellikleri de dikkate almalısınız.  Parlatıcı pompa, bidondan parlatıcınızı uygun ölçekte çekmektedir. Deterjan pompası da aynı şekilde, bidondan uygun ölçüde deterjan çekmektedir. Deterjan pompalı özelliğe sahip bir model, tercih etmezseniz, daha sonra deterjan kullanmak istediğinizde ek olarak masraf yapmak zorunda kalırsınız. Durulama pompası tercihini ise, su basıncının düşük olduğu bina yapısına sahip iseniz tercih etmelisiniz. Durulama pompaları, su basıncını olması gereken değer seviyesine otomatik olarak ayarlar. Sanayi tipi bulaşık makine tercihinizde, tahliye pompası ise önem teşkil etmektedir.

  Satın Al

Endüstriyel Bulaşık Makinesi Fiyatları

Firmanız kapsamında ve kullanım alanınıza göre en doğru özelliklere sahip; sanayi tipi bulaşık makinesini tercih etmeniz için, sitemiz üzerinden detaylı olarak ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Uygun özelliklerde Endüstriyel bulaşık makinesi fiyatları seçenekleri ile sizlere kaliteli ürünleri sunmaktayız. Çeşitli markaların, farklı modellerdeki ürünleriyle alakalı hizmet vermekteyiz. Popüler markalarımız; Öztiryakiler, Electrolux, Ndustrio, Maksan, Empero, İnoksan, Elettrobar, Zanussi ve Kayalar ve Kayalar gibi çeşitli markalar ile çalışıyoruz ve en kaliteli ürünlerini sizlere sunmanın gururunu yaşıyoruz. İlgili markaların, ürünlerini sitemiz üzerinden detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Ve sizler için uygun olan özellikteki, endüstriyel bulaşık makinesine sahip olmak için, sitemiz üzerinden online satın al butonu ile sipariş verebilirsiniz. Bizleri tercih ettiğiniz takdirde; satış sonrası teknik servis ve her türlü sorularınız hakkında destek veren hizmetimiz sayesinde sorunsuz bir alışveriş yaşamanın keyfini yaşarsınız.