Ana Sayfa / Cafe Ekipmanları / Lezzetli Kahveler için Neden Tartı Kullanmalısınız?
blank

Lezzetli Kahveler için Neden Tartı Kullanmalısınız?

Kahve içmek çoğu insan için bir tutkudur. Bu tutku sayesinde günümüzde kahve dükkanları ve özel konseptli kafeler oldukça rağbet görmektedir. Bu lezzetli içeceği doğru oranlarda hazırlamak tadı için ayırt edici bir özelliktedir. Kahvenin tadı, kullanılan kahve ve su oranına göre değişir. Hassas kahve tartısı kullanmak lezzeti yerinde kahveler hazırlamanın en doğru yoludur.

Farklı tarifler denemek için doğru bir kahve ölçeğine ihtiyacınız vardır. Özellikle baristaların, müşterilerine ideal oranda kahveler sunması için hassas kahve tartısı kullanması gerekir. Kahve tartısının kullanılmasının avantajı tartının kesin ölçüler vermesidir. Gramla ölçülen kahve miktarı, lezzetli espressolar, americanolar hazırlanmasını sağlar. Hassas tartılar evde kahve demlerken de kafelerde de tutarlı sonuçlar almanızı ve her birinden daha fazla demleme yapmanızı sağlar.

Kahve terazileri, tutarlılık ve maliyet sağlamak için ürünleri doğru şekilde tartar. Çoğu kahve dükkanı, her seferinde ideal kahveyi hazırlamak için belirli yöntemlere güvenerek müşterileri tekrar geri getiren ürün tutarlılığını sağlar. Uygun fiyatlarla doğru işlem yapabilmenize yardımcı olur. 

Hassas Kahve Tartılarının Avantajları

Hassas kahve tartısı almak isterseniz dikkat etmeniz gereken ilk şey tartının kesin ve doğru ölçüler vermesidir. Dijital kahve tartıları çok hassas ölçümler verdiği için bu tartılarda hazırlanan espressolar her zaman lezzetli olacaktır. Bir gram ölçeği, ne kadar kahve ve su kullandığınız konusunda size tam kontrol sağlar.

Kahvenizin her zaman lezzetli olmasını istiyorsanız, malzemelerinizi ölçmek için bir ölçek kullanmanız yardımcı olacaktır. Özellikle kahve dükkanları her zaman daha iyi kahveyi müşterilerine sunmak ister. Baristalar tutarlı ve lezzetli kahveleri müşterilerine sunmadan önce hassas kahve tartıları kullanarak ölçümleri yapar. Hassas kahve tartıları kolay taşınan, mutfaklarda yer kaplamayan şekilde tasarlanmıştır. Çoğu tartılar düşük güç tüketimine sahiptir. Dış gövdeleri paslanmaz çelik malzemenden üretildiği için darbelere dayanıklı ve uzun süre kullanıma uygundur. LCD ekranları sayesinde gramajı görebilirsiniz.

 

hassas-kahve-tartısı

 

 

  • Hassas Kahve Tartıların Özellikleri
  • LCD ekran
  • Düşük güç tüketimli devre tasarımı
  • Pille çalışabilme (boyut Aax2) ve AC adaptör
  • Paslanmaz çelik kefe
  • Dayanıklı uzun ömürlü

 

Hassas Kahve Tartısı Satın Al