Lezzetli Sunum, Hijyen ve Hızı Önemseyen İşletmeler için “Samixir Çorbalık”

 

Yeni Nesil Samixir Çorbalıkları Keşfedin!

Gastronomi dünyasının özellikle kış mevsiminde öne çıkan lezzetlerinden biri olan çorbaların lezzetli olması, hijyenik koşullarda sunumunun sağlanması tüm gıda işletmeleri için çok önemli. Bilinçli işletmelerin beklentilerini karşılamaya yönelik üretilen ve özellikleri sebebiyle “Yeni Nesil” olarak tarif edilen Samixir Çorbalık, tasarımı, kalitesi ve kullanıcı dostu özellikleri ile işletmelerin yeni tercihi.

Geleneksel yöntemlerde karşılaşılan yoğunlaşma ve dibe yapışma sorunu Samixir Çorbalık ile tarih oluyor. Çorbanın, Bainmarie ısıtma sistemi ile sıcaklığının korunması sağlanırken, karıştırma paletinin devamlı dönmesi sayesinde topaklanmadan ve akışkan kıvamlı olarak sunulması çok kolay. Çorbalarını iştah açıcı, şık bir tasarımla sunmak isteyen işletmeler, kapalı hazne sayesinde hijyenik sunum koşulunu da sağlamış oluyorlar. Musluk sistemi sayesinde kepçe kullanımını ortadan kaldıran üstelik hızlı servis beklentisini de karşılayan Samixir Çorbalık, tam bir kullanıcı dostu. Makine susuz kaldığında ikaz ışığı devreye girip koruyucu sistem ile rezistansın arıza yapmasını engelliyor ve su ilave edilmesi gerektiği konusunda kullanıcı uyarılmış oluyor.

Samixir Çorbalık

Yurt içi ve yurt dışında farklı büyüklüklerde restoran, pastane, otel, fabrika, yemek sanayi, kafe vb. işletmelerin tercihi olan, 60’ı aşkın ülkeye ihracatı bulunan Samixir, Yeni Nesil Çorbalık yanında 200’ü aşkın ürün çeşidi, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı, güçlü satış sonrası ağı ile en önemli üretici ve tedarikçilerinden biri olarak sektörde yerini alıyor. www.samixir.com

Samixir Çorbalık ile Geleneksel Çorba Kazanları Arasındaki Fark Nedir?

Kendini içecek dispenserleri üretimi konusunda ispatlamış. Türkiye’nin 1 numaralı içecek dispenseri olan Samixir kaliteli çorba ısıtıcısı ile karşınızda! Bu elektrikli çorbalık, klasik çorba kazanlarından farklı olarak birçok benzersiz özelliğe sahip.
Bu özelliklerden birincisi çorba potları servis sırasında kapağının açık olması zorunluluğu ile sürekli ısı değişimi yaşar. Bu da çorbanın kıvamının değişmesine sebep olur. Samixir çorbalık ise musluk yardımı ile servis imkanı sunar. Böylece çorbalarınız sürekli aynı ısı ile korunur. Kapağının açılması zorunluluğu olmadığından ise hijyenik bir servis sağlar.
Standart çorbamatik çeşitlerinde karıştırma işlemi manuel yapıldığından dolayı çorbalar dibini tutar. Bu olay da çorbalarınızın lezzetini bozmuş olur. Samixir çorbalık ise geliştirmiş olduğu benmari sistemi ile kendi karıştırıcısı ile sürekli aynı kıvamı sağlamanıza olanak sağlar.

elektrikli çorba kazanı

Samixir Çorbalık Modellerini Nereden Satın Alabilirim?

Çorba haricinde salep, sıcak çikolata, çay, kahve, süt ve benzeri sıcak içilen içecekleri de muhafaza edebileceğiniz Samixir sıcak içecek dispenserleri 5 litre ve 10 litrelik kapasiteli modelleri ile öne çıkmaktadır. Tasarım olarak mutfağınıza uygun inox ve siyah renkler ile satışa sunulmaktadır. Samixir çorbalık ve içecek dispenserleri modellerini Türkiye’nin ilk ve en büyük profesyonel mutfak dünyası olan cafemarkt.com güvencesiyle satın alabilirsiniz.

Samixir İçecek Dispenserleri, Cafemarkt işbirliği ile tüm dünyada!

Samixir içecek ekipmanlarını cafemarkt.com üzerinden online sipariş verebilirsiniz. Ayrıca Cafemarkt’ın kurumsal satış destek ekibi ile işletmenize uygun ürünü seçmek için ücretsiz uzman desteği hizmetinden faydalanabilirsiniz. Cafemarkt’ın gönderim alanı sadece tüm Türkiye ile sınırlı değildir! Cafemarkt Samixir ürünlerini profesyonel ihracat ekibi ile tüm dünyaya ulaştırmaktadır. Siz de kaliteli bir Samixir içecek dispenserine sahip olmak için hemen iletişime geçin!

Samixir Çorbalık Modellerini Keşfet

 

Kış aylarının favori içeceklerinden olan sıcak çikolata ve sahlep makineleriyle ilgili hazırlamış olduğumuz yazımızı okumayı unutmayın! https://blog.cafemarkt.com/pratik-rehber-sicak-cikolata-ve-sahlep-makinesi

Similar Posts