Ana Sayfa / Ürün Tanıtım ve İnceleme / Hayatı Kolaylaştıran Ürünler
Hayatı kolaylaştıran ürünler
Hayatı kolaylaştıran ürünler

Hayatı Kolaylaştıran Ürünler

Yoğun bir endüstriyel mutfakta çalışıyorsanız elbette yalnız değilsinizdir. Ancak yinede fazlasına ihtiyaç duyabilirsiniz. Ya da iş gücünüzü daha dengeli kullanmak isteyebilirsiniz. İşte hayatı kolaylaştıran ürünler bu noktada herkes için hatta endüstriel mutfakta çalışmayan kişiler için bile ihtiyaçtır.

Hayatı Kolaylaştıran Ürünler Nelerdir?

Aslında bu hangi işi yaptığınıza göre değişir. Mutfakta ne iş yaparsanız yapın işinizi kolaylaştıracak küçük mutfak yardımcılarından destek alabilirsiniz. Hem zamandan hemde iş gücünden tasarruf edebilirsiniz.

Çelik Eldiven: Mutfakta en sık rastlanan kazalardan birisi küçük kesikler. Bu küçük kazaları önlemek için çelik eldivenleri kullanabilirsiniz. Çelik eldivenler dokuma olduğu için oldukça hafiftir. Kişilerin ellerine uyabilecek farklı ebatlarda olanları vardır. Bu sayede ele rahatça oturur.

Çelik Önlük: Özellikle kasap ya da et ile çalışanların tercih ettiği bir üründür. Bıçak ile yaşanabilecek kazaları önlemek amacıyla çelikten dokunmuş mutfak önlüğüdür.

Kırılmaz Tabaklar: Gıdaya uyumlu termoset malzemeden üretilen tabak çeşitleri yoğun iş trafiğinin olduğu mutfaklarda kırılmaz oluşları sebebiyle gerçekten büyük kolaylık. Kırılmaz tabakları sadece mutfakta değil açık büfe sunumlarda ve yemek sunumlarındada kullanabilirsiniz. Büyük, küçük farklı boyutlarda ve farklı renklerde seçenekleri mevcut.

El Rendesi: Gurmeaid el rendesi ile tabak servislerinde makarnalara peynir, salatalara süslemek amaçlı sebze rendelemesi yapabilirsiniz. Bir yere dayamadan ya da kase kenarına dayayarak kolayca rendeleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Çay Topu: Tek kişilik çay sunumları ya da size özel farklı çay karışımlarının sunumu için ideal ve şık bir ürün. İstediğiniz çay yapraklarını içerisine koyarak sıcak su dolu bardağa ya da mini bir demliğe batırmanız yeterli olacaktır.

Bijon: İçerisinde ne olursa olsun şişelere hükmetmenizi sağlayan bir ürün diyebiliriz. Şişenin akıtmadan damlatmadan içerisindekinin servis edilmesini kolayca sağlar. Üstelik görsel olarak da gayet şık.

Manuel Buz Kırıcı: Kollu manuel buz kırıcılar soğuk içecek servislerinde gerçekten büyük kolaylık. İçerisine makinede ya da buzlukta hazırlanan bir kaç parça buz koymanız yeterli. Kolu çevirerek mini buz parçacıkları hazırlayabilirsiniz. Üstelik elektrik ihtiyac duymadan. Elektrikli buz kırıcılar gibi ağır ve büyük ebatlarda olmadığından tezhagta yer kaplamaz kolayca kaldırabilirsiniz.

Hayatı kolaylaştıran ürünler
Hayatı kolaylaştıran ürünler

Cafemarkt ürün yelpazesinde bulunan ürünler ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.