Öztiryakiler Bulaşık Makinesi İndirimi
|

Öztiryakiler Bulaşık Makinesi

Tüm endüstriyel mutfaklarda başlıca işlerden birisi bulaşıklardır. Yoğun siparişin ardından pek çok kirli tabak, bardak ve çatal-kaşık çıkmasının yanı sıra servis dışında pişirmede kullanılan bir çok mutfak gerecide bulaşıklar arasında yerini alır.

Bu yoğunluğu el gücü ile saatlerce bitirmek mümkün değildir. İşte bu noktada sektörün devlerinden Öztiryakiler’in endüstriyel mutfaklar için tasarladığı Öztiryakiler bulaşık makinesi çeşitleri yardımınıza yetişiyor.

Neden Öztiryakiler Bulaşık Makinesi?

Öztiryakiler bulaşık makinesi çeşitleri yoğun sirkülasyonun olduğu işletmeler için üretilmiştir. Her 3 dakikalık sürede bir sepet yıkama kapasitesine sahiptirler. İş gücünden ve vakitten tasarruf sağlarken; iş akışının düzenli olmasını da sağlar.

Öztiryakiler Bulaşık Makinası Çeşitleri

Öztiryakiler bulaşık makinaları işletmelerin ihtiyaçlarına göre 4 farklı şekilde üretilirler.

Set altı bulaşık makineleri: Genellikle bulaşık makinesi koymak için ayrıca yeri olmayan mutfaklar için tercih edilir. Makineyi tezgahınızın alt bölümüne koyar üst bölümde tezgahınızı kullanmaya devam edersiniz. Böylece yer tasarrufu sağlamış olursunuz. Bulaşık makinesi klasik bulaşık makinesi tasarımındadır. Pompalı ve pompasız modelleri vardır. Kullanımı oldukça kolay ve pratiktir.

Giyotin bulaşık makineleri : Yer konusunda sorun olmayan mutfaklar tarafından tercih Kedilebilir. Bulaşık makinesi giyotin prensibi ile çalışır. Üst bölümde inen bir kapak vardır. Üst bölümü aşağı çektiğinizde kapak kapanır ve makine çalışmaya başlar. Öne doğru açılan bir kapak sizin için yer kaybı yaratacaksa bu model sizin tercihiniz olmalı.

Bardak yıkama makineleri: Bardak yıkama makineleri özellikle bar, cafe, kahvehane gibi içecek satışı yapan işletmeler tarafından tercih edilmektedir. Bardak yıkamak için tasarlanmıştır. Saatte 30 sepete kadar yıkama yapabilirler. Ebat olarak çok büyük olmadıklarından set üstü olarak kullanılabilirler.

Konveyörlü bulaşık makineleri: Konveyörlü bulaşık makinaları fabrika, yatılı okulların yemekhaneleri, hapishaneler gibi yüksek kapasiteli mutfaklar tarafından tercih edilirler. Bir bant yaradımıyla makine kirli bulaşıkları içerisine alır ve yine aynı bant üzerinde kayarak temiz bulaşıkları dışarı alır. Büyük mutfaklar için üretildiğinden büyük ebatlara sahiptirler. Fiyat olarak diğer modellerden biraz daha pahalıdırlar.

Öztiryakiler Bulaşık Makinesi
Öztiryakiler Bulaşık Makinesi

Öztiryakiler bulaşık makinesi ve bardak yıkama makinesi ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Similar Posts