Ana Sayfa / Endüstriyel Mutfak Ekipmanları / Endüstriyel Mutfak Ekipmanlari
endustriyelmutfakekipmanlari
endustriyelmutfakekipmanlari

Endüstriyel Mutfak Ekipmanlari

Endüstriyel mutfak ekipmanlari ile Cafemarkt profesyonel hizmet bekleyen kurumsal şirketlere hizmet vermektedir.

Endüstriyel mutfak ekipmanlari büyük mutfakların büyük ihtiyaçlarını karşılamaya yetecek nitelikte ve uzun kullanıma uygun olarak üretilmiş kaliteli ürünlerdir. Cafemarkt bünyesinde 20’yi aşkın yerli ve 60’ı aşkın yabancı endüstriyel mutfak ekipmanlari markası bulundurmaktadır. Endüstriyel mutfak ekipmanlari yiyeceğin hazırlık aşaması, pişirilmesi , ekipmanların ve mutfağın temizlenmesi aşamasında kullanılan pek çok ürün anlamına gelir.

Hijyen endüstriyel mutfakların olmazsa olmazıdır. Endüstriyel mutfaklarda kullanılan ekipmanlar firmaların pişirdiği yemek çeşidine göre farklılık gösterirler. Ancak başlıca hazırlık ekipmanları, Pişirme ekipmanları, servis ekipmanları, temizlik ekipmanları olarak sınıflandırmak mümkün.

Hazırlık ekipmanları olarak doğrayıcı, rende, bıçak, süzgeç, mikser, hamur açıcı ve yoğurucu makine, merdane, et- kemik testeresi, makarna kesici, meyve ve sebze suyu sıkıcılar, çeşitli kek ve pasta kalıpları sayılabilir. Pişirme ekipmanları olarak fırın, kuzine, fritöz, makarna fritözü, tencere, tava, ızgara, kaşık, maşa başlıca sayılabilir. Servis ekipmanları olarak tabak, bardak, kadeh, et çatalı, servis tepsisi, peçetelik, tuzluk – biberlik ve daha birçok ekipman saymak mümkün. Cafemarkt bütün bu mutfak ekipmanlarini yüksek iskonto ile toptan fiyata satışını yapmakta olup; Kargo ile kapıya kadar teslim yapmaktadır.

Cafemarkt satışlarını Eminönü mağazasından ve www.cafemarkt.com web sitesi üzerinden yapmaktadır.

 

Cafemarkt Mağaza

Cafemarkt Mağaza