Ana Sayfa / İçecek Ekipmanları / İcecek Ekipmanlari
icecek-ekipmanlari

İcecek Ekipmanlari

İcecek ekipmanlari satışını yapsın ya da yapmasın tüm işletmelerin ihtiyaç duyduğu ekipmanlardandır.

İcecek ekipmanlari içecek ihtiyacının istenilen nitelikte karşılanmasına yardımcı olur. İcecek ekipmanlarindan su sebilleri büyük miktardaki su ihtiyacının hijyenik bir biçimde sık olarak insan gücüne ihtiyaç duyulmadan karşılanmasını sağlar. İçecek satışı yapmayan firmaların en çok tercih ettiği icecek ekipmanlari su sebilleridir.

İcecek ekipmanlari işletmelerin kendi personellerinin ihtiyaçlarını karşılamanın dışında içecek satışı yapan firmaların ihtiyaçlarını da ticari anlamda karşılar. Otel, restoran, cafe, bar ve benzeri

birçok işletme farklı çeşitteki icecek ekipmalari ihtiyacına sahiptir. Cafe, restoran ve oteller ice slush, ayran ve şerbet makineleri, çay makineleri, kahve makineleri, sıcak çikolata makinesi, sahlep makinesi,  kahve değirmeni,  termos, kettle gibi ürünleri daha çok tercih ederken barlar bunların dışında buz makinesi, bar blender, buz kırıcı, katı meyve presi, narenciye sıkacağı, şişe soğutucu gibi ekipmanları tercih etmektedirler.

Cafemarkt restoran, cafe, bar ve otellerin ihtiyacı olan tüm makine ve gereçlerin satışını yapmaktadır. Toptan fiyatlara sahip olup; kargo ile alınan ürünü kapıya kadar teslim eder.