Döner Ocağı

Döner Ocağı Almak

Döner en çok tercih edilen fast food çeşitlerinden birisi. Birçok büfenin ve restoranın baş yiyecekleri arasında menüde yer alıyor. Döner ocakları da bu mekanların baş ihtiyaçları arasında. Bu yazımızda döner ocağı almak isteyenlere rehberlik etmek için döner ocağı çeşitlerinden bahsedeceğiz.

Kaç Çeşit Döner Ocağı Vardır?

Elektrikli Döner Ocağı

Güç kaynağı elektrik olan döner ocağı çeşididir. Yatay ve dikey radyanlı döner ocağı modelleri vardır. Radyan sayısı ihtiyaca göre değişebilir. Genellikle 4 radyanlı modeller talep görmektedir.

Gazlı Döner Ocağı

Güç kaynağı lpg ya da doğalgaz olan döner ocağı çeşididir. Dikey ve yatay radyanlı döner ocağı modelleri vardır. Elektrik kesintisinden etkilenmezler avantajlıdırlar. Gaz elektrikten daha karlı geldiğinden bir çok işletme tarafından da tercih edilmektedirler.

Döner Ocağı Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

  • Döner ocağı alırken ilk dikkat edilmesi gereken husus alacağınız döner ocağının kullanacağınız yer için uygun olup olmaması yani eğer gaz problem olucaksa gazlı ocak almak sorun olabilir.
  • Alıacak döner makinesinin garantili olup olmadığına dikkat edilmelidir.
  • Gazlı bir ürün tercih edilecekse CE belgesi olmalıdır.
  • Döner makinesinin gıdaya uyumlu materyallerden imal edildiğinden emin olunmalıdır.
  • Paslanmaz çelik ürünler sağlık açısından tercih eidlmelidir.
  • Döner ocağının kapasitesinin işyerinin günlük kapasitesine uygun olmasına dikkat edilmelidir. Aksi durumda gün içerisinde yeniden döner takıp pişirmek gerekir. Bu da hem iş gücünden hem de zamandan kayıp anlamına gelmektedir.

Döner ocağı çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Similar Posts