Jura Kahve Makinesi

Jura Profesyonel Kahve Makinesi

Jura profesyonel kahve makinesi çeşitleri şimdi Cafemarkt mağazalarında satışta. Öncelikle size biraz markadan söz edelim. Jura İsviçre menşei olan bir şirket. Otomatik kahve makinesi ve kahve makinesi üreticilerinin öncüsü olan marka 1931 yılından bu yana üretim ve satış yapmaktadır.

Cafemarkt’dan hangi Jura kahve makinelerini alabilirim ?

Jura X8 Tam otomatik kahve makinesi ve Jura WE8 tam otomatik kahve makinesi çeşitlerini alabilirsiniz. Üstelik şimdi kampanyalı. Jura kahve makinesi alanlara Gimoka kahve çeşitleri hediye.

Kavhve Makinelerini Biraz Daha Yakından Tanıyalım

Jura WE 8 Tam otomatik kahve makinesi 3 litrelik bir su haznesine, 500 gram çekirdek kapasiteli bir kahve bölmesine sahiptir. 25 seferlik kullanımda size kolaylık sağlayacak bir telve haznesi vardır. 30 fincanlık bir ihtiyaç için ideal kahve makinasıdır.

Jura WE 8 ayrıcalıkları size sunmaktadır. Seçilebilir 12 farklı yoğunluk derecesi vardır. Marka tarafından özel olarak geliştirilmiş Pulse Extraction Process özelliği Espresso ve Ristretto’da sıcak suyu hızlı ve kısa kısa atımlar ile kahve tozunun içinden geçirir.

Hijyen endüstriyel mutfakların olmazsa olmazı. Jura işinizi bu noktada da kolaylaştırıyor. Geliştirilmiş özellikleri sayesinde tek tuşla derinlemesine temizlik yapan modunu işleme koyuyor. Sizin yerinize temizlik işlemini gerçekleştiriyor.

Bir diğer Jura harikası X8 den bahsedelim birazda. X8 inanılmaz derecede çok yönlü bir kahve makinesidir. Sütlü kahveler ve süt köpüğünün yanı sıra siyah kahveler ve klasik kahve kabı ile tamamlanmış özel kahveler hazırlayabilir. Çay sevenler için farklı sıcaklık seviyelerinde sıcak su da hazırlar. Jura 8 de tıpkı WE8 gibi tek tuş ile kendini temizleme özelliğine sahiptir. Bu sayede hem iş gücünden hem de zamandan tasarruf edebilirsiniz.  TFT ekran kolayca tanınan hazırlık düğmeleri ile ilk kez kullananlar için bile kolay kullanım olanağı sunar.

Ücretsiz Kargo Avantajı

Cafemarkt Jura kahve makinesi çeşitlerini siz alıcılara en avantajlı biçimde ulaştırmak için bir süreliğine kampanya olarak ücretsiz kargo hizmeti veriyor. Bu fkırsatı kaçırmadan kahve makinenizi almanızı öneririz.

Jura kahve makinası çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Similar Posts