Ana Sayfa / Konsept Sunumlar / Dondurma Sunumları
Dondurma Sunum

Dondurma Sunumları

Dondurma Sunumları

Dondurma sıcakların hakimiyeti ele alması ile birlikte hepimizin şu günlerde bol bol tükettiği bir tatlı haline geldi. Neredeyse tüm cafe, otel ve restoranların yaz menüsünde. Üstelik dondurma sunumu artık sadece yaz değil, mevsimlerin doğal dengelerinin bozulmasıyla 4 mevsim damağımıza hitap eden bir tatlı oldu. Dondurma herkesin menüsüne girdiğinden sunumlar da önem kazandı. Her menüde yer alan bir yiyecek ile iki şekilde işletmenizi öne çıkartabilirsiniz. İlk seçenek dondurmanızı kaliteli ve doğal malzemeler ile doğru tadı yakalayarak. İkinci seçenek ise dondurma için yapacağınız alternatif sunum yöntemleriyle.

Gül Dondurma Sunum

Eğer dondurmalarını külahta servis etmeyi tercih ediyorsanız; dondurmalarınıza çeşitli formlar verebilirsiniz. Bu aralar dünya trendleri arasına giren konsept gül biçimli dondurmalar. Siz de dondurmanızı kolayca gül formu ile servis edebilirsiniz. Gül dondurmaya verilmesi bakımından hem kolay bir şekil hemde farklı meyvedeki donrumalar ile renk renk gül sunumları ile çok şık.

Dondurma Sunum

Sepet Sepet Dondurma

Dondurmayı külahta servis ediyorsanız bir diğer konsept de sepet içerisine yerleştirilen dondurmalar. Birden fazla kişi için yapılan servislerde sepet başı ücretler belirleyebilir, bir sepet dondurma konseptiyse servis edebilirsiniz. Bu sunum hem çok şık hemde bir çok sunumdan kolay. Tek yapmanız gereken sepetler edinmek.

Dondurma Sunum

 Likör ve Dondurma Konsepti

Eğer alkol servisi yapan bir işletmeniz var işe alkol ile dondurmayı aynı konseptte buluşturabilirsiniz. Meyve likörleri ya da kokteyller ile sunulan dondurmalar damaklarda mükemmel bir lezzet şöleni yaşatıyor.

Dondurma Sunum

 Mini Dondurma Topları

Eğer dondurmayı külahla servis etmiyorsanız minik tahta çubukar yardımıyla tabakta servis yapabilirsiniz. Dondurma toplarını farklı şekerlemelere bulayarak servis edebilirsiniz. Küçük çubukları dondurma toplarına saplayarak hem farklı bir görüntü elde edersiniz hem de şekerlemeler ile özellikle çocuk müşterilerinize tatlı bir ikram yapmış olursunuz.

Dondurma Sunum

Dondurmadan Kekler

Dondurmayı dondurma olarak servis etmek yerine kek olarak servis edebilirsiniz. Kek kalıbı içerisine doldurarak şekillendirebileceğiniz dondurmayı bir kekin katları gibi farklı lezetteki dondurmalardan yapabilirsiniz. Üstelik kekleri hem büyük bir kek olarak hem de mini kekler olarak yapabilir, servis edebilirsiniz.

Dondurma Sunum

Sizler için cafe, otel ya da restoran mutfaklarında kullanabileceğiniz dondurma sunum önerileri derledik. Dondurma sunum ekipmanları ile ilgili soru ve ihtiyaçlarınız için 0212 514 51 21 no’lu telefonumuzdan info@cafemarkt.com adresinden ya da www.cafemarkt.com adresimizdeki online chat destek hizmetimizden yararlanarak bizlere ulaşabilirsiniz.