Dondurma Sunumları

Dondurma Sunumları 2

Dondurma Sunumları

Daha önce hazırlamış olduğumuz “Dondurma Sunumları” isimli yazımızda sizlere cafe, otel, pastane ve restoran mutfaklarının yanı sıra evde de kullanabileceğiniz dondurma sunum fikirlerinden bahsedeceğiz. Sizler için yerli yabancı dondurma satan ya da evde yemeği seven kişilerin yaptığı farklı sunumşarı araştırdık. Umarız siz de kendiniz için uygun bir sunum bulursunuz.

 Espressolu Dondurma Sunumları

2015 Dünya trendleri arasına giren bir dondurma sunumundan sizlere bahsedeceğiz. Vanilyalı, karamelli, çikolatalı ve fındıklı dondurma ile yapılan bu sunum kahvenin dondurma ile uyumuna yeni bir yorum getiriyor. Dolaptan yeni çıkmış buz gibi dondurmanın üzerine sıcak espresso dökülüyor ve bu şekilde dondurmanın sunumu gerçekletiriliyor. Deneyin bu keyfe alışacaksınız.

Dondurma Sunumları

 

Atıştırmalık Dondurma Sunumları

Eğer dondurma sunumunuzu kalabalık bir organizasyon içerisinde gerçekleştiriyorsanız bu sunum tam da sizlere göre. Özellikle yaz aylarında tüketilmesi bir hayli hızlı gerçekleştirilmesi gerekn bir yiyecek dondurma. Erimeden servis tamamnlanmalı. Kalabalık organizasyonlarda, kokteyl ve partilerde kullanılması zor bir yiyecek. Ancak çikolata kağıtları içerisine mini toplar koyarak servis ederseniz erimeden çok kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Üstelik şık bir sunum da.

Dondurma Sunumları

Kurabiyeli Dondurma Sunumları

Sandviç olarak servis yapılan dondurmalar hem lezzetli hem de damağımızın soğuk sıcak dengesini bozmayan bir atıştırmalık. Eğer siz de dondurmayı sandviç olarak tüketmekten hoşlanıyorsanız ya da menünüzde böyle bir alternatif bulunsun istiyorsanız bu sunum sizin için ideal. Hemen hemen herkesin sevdiği çikolata parçalı kurabiyeler ve kaymaklı dondurma bizim sizin için seçimimiz. Ancak siz farklı bisküvi ve kurabiye çeşitleri ile dondurmayı birleştirerek oldukça şık ve lezzetli sunumlar yapabilirsiniz.

Dondurma Sunumları

 

Kızarmış Dondurma Sunumları

Evde bile kolayca hazırlanabilecek bir sunum bu. Tek yapmanız gereken dondurma toplarını yumurta beyazı ve galeta ununa bulamak. Sonrasında servis etmek istediğiniz anda buzluktan çıkararak kızartıp sıcak olarak servis edebilirsiniz. Hem çok klasik hem çok şık hem de lezzetli. İsterseniz üzerine krema sıkarak, isterseniz çikolata sosuyla ya da taze mevsim meyveleri ile servis edebilirsiniz.

Dondurma Sunumları

 

Susamlı Dondurma Topları

Bugün sizler ile paylaşacağımız son sunum susamlı dondurma topları sunumu. Önceden hazırlayarak dondurduğunuz dondurma toplarını tahine ve susama bulayarak servis yapabilirsiniz. Tahinin yerine bal kullanarak hafif bir dondurmayı klasik bir tatlıya çevirmekte mümkün. Konuklarınızın lezzeti karşılaştırmasını arzu ederseniz bir adet dondurma topunu da sade olarak servis edebilirsiniz. Görüceksiniz susamlı toplar sade dondurmadan daha fazla ilgi görecek.

susamlı dondurma topları

Sizler için cafe, otel ya da restoran mutfaklarında kullanabileceğiniz dondurma sunum önerileri derledik. Dondurma sunum ekipmanları ile ilgili soru ve ihtiyaçlarınız için 0212 514 5121 no’lu telefonumuzdan info@cafemarkt.com adresinden ya dawww.cafemarkt.com adresimizdeki online chat destek hizmetimizden yararlanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Similar Posts