Ana Sayfa / Cafe Ekipmanları / Cornflakes Saklamak için Kolay Yollar
blank

Cornflakes Saklamak için Kolay Yollar

Son yıllarda tüketimi hızla artan cornflakes kahvaltıların değişilmez yiyecekleri olmaya devam ediyor. Hem iş yerlerinde hem de evlerde artan cornflakes tüketimi de cornflakes standlarına olan rağbeti artırmıştır. Gıda saklamaya uygun olmayan plastik kutular yerine cornflakes aletleri kullanarak mısır gevreklerinizi ve diğer gıdalarınızı kolaylıkla saklayabilirsiniz.

Tahıl basit ve hafif olduğu için güne ideal bir başlangıçtır. Ailecek yapılan kahvaltılarda masalarda dökülmüş tahıl gevreklerine cornflakes aletleri kullanarak veda edebilirsiniz. Çocuklar mısır gevreklerini kendi başlarına hazırlamaktan hoşlanırlar. Çocuğunuzun cornflakes aletinin kolay döndürme düğmesini çevirip kendilerine standart boyutta bir porsiyon yapmayı öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Yer kaplamayan, kullanımı ve kurulumu oldukça kolay olan cornflakes aletleri hijyen bakımından da tüketiciye avantaj sağlar.

  • blank

İşinizi Kolaylaştırın

Self servis hizmeti veren işletmelerde de kullanımı yaygın olan cornflakes standları müşterilerin istedikleri ölçüde mısır gevreğini almalarına yardımcı olarak büfe trafiğini en aza indirir. Sevdiğiniz tahıl karışımlarını birden fazla hazneden tek bir kaseye dökerek hazırlayabilir ve hazırladığınız bu lezzetli gevreği sağlıklı bir şekilde tüketebilirsiniz. Cornflakes aletlerinde tahıl ürünleri haricinde şekerlemeler, kuru yemişler ve kahve gibi ürünleri de saklayabilirsiniz. Gıdaların tazeliklerini uzun süre korumasına yardımcı olan cornflakes standlarının hijyen ve temizliği de rahatlıkla yapılır.

Cornflakes aletlerinin dikkat çekici özellikleri

Standlı, duvara monteli, ahşap, paslanmaz çelik kapaklı, krom kapaklı gibi birçok modeli olan cornflakes aletleri tüketiciler tarafından çokça tercih edilmektedir. Cornflakes standının çevirmeli bölümünden uygun porsiyonlu ürün alabilir, malzeme bittiğinde ise üst taraftan doldurabilirsiniz. Yalnızca gevrek kavanozu olarak değil sıklıkla tükettiğiniz bakliyatlarınızı da saklayabileceğiniz bir ekipman olan saklama kapları bulaşık makinelerinde de yıkanabilir. Kahvaltı büfeleri ve self servis kullanım için idealdir.

blank

  • Çok çeşitli kuru gıdalar için uygundur.
  • Gıdaları hijyenik tutarak tazeliklerini korur.
  • Porsiyon kontrol sistemi sağlar.
  • Sağlık veya kilo kontrolü için idealdir.
  • Kahvaltı tahıl makinesi şık bir tasarıma sahiptir ve mutfak için güzel bir aksesuardır.
  • Atık ve dökülmeleri önler.
  • Temizlemesi çok kolay.
  • Kafeteryalar ve ev kullanımı için idealdir.
  • Optimum tazelik ve tat için tasarlanmıştır.

Cornflakes Saklama Kabı Satın Al!