Ana Sayfa / Konsept Sunumlar / Tiki Muglar ile Sevdiklerinize Şık İçecekler Hazırlayabilirsiniz
blank

Tiki Muglar ile Sevdiklerinize Şık İçecekler Hazırlayabilirsiniz

Tasarım kültürle buluşuyor

Tiki muglar, 50’li ve 60’lı yıllarda ABD’de birçok Hawaii esintili ‘Tiki’ restoran ve barının açılmasıyla ünlenen Hawai tanrı figürleridir. 1990 yıllarında başlayan tiki canlanması sayesinde artan tiki mug kullanımı günümüzde de popülaritesini korumuştur. Seramik ve cam kupalarımızdaki iyi veya kötü yüzler kültürel ve mistik bir havaya sahiptir. En sevdiğiniz Tiki Kupası’nda kendinize bir içki hazırlayabilirsiniz.

Tiki kupaları, tiki barlarda ve tropikal temalı restoranlarda ortaya çıkan büyük seramik kokteyl içme kaplarıdır. Tiki bardakları farklı boyutlarda ve figürlerde olup çoğu kulpsuzdur. Tiki muglar heykel şeklinde ki bardaklar için kullanılan genel bir terimdir. Tiki muglar içecek servis edilirken meyve veya dekoratif içecek şemsiyeleri ve çubuklarla süslenirler.

Benzersiz şekillere sahip olan bu bardakları aynı zamanda şık bir dekorasyon ürünüdür. Kafeler, barları ya da evlerde kullanılan bu bardaklar ilgi çekici şekil ve renkleriyle mekan tasarımınıza ışık katar. Tiki Bardaklar ile sevdiklerinize el yapımı kokteyl ve içecek hazırlayıp keyifli sohbetler edebilirsiniz.

blank

Kaliteli seramikten üretilen tiki muglar dayanıklı olup kokteyl ve meşrubat bardağı olarak kullanılabilir. Bulaşık makinesinde de yıkanmaya uygun olan tiki mug bardakları uzun süre kullanıma uygun malzemeden üretilmiş dekoratif bir sunum ürünüdür.

Bu yaratıcı tasarımlara sahip bardaklar sayesinde en sevdiğiniz içeceklerin tadını eğlenceli bir şekilde çıkarmanızın en güzel yoludur. Hazırlayacağınız herhangi bir kokteyl menüsüne çok farklı özgün ve yaratıcı bir kimlik kazandıran tiki muglar misafirlerinizin kendilerini özel hissetmelerini sağlar. Barlar, restoranlar ve oteller de müşterilerine sürekli olarak yeni ve heyecan verici içecek tarifleri ve bunları sunmanın yollarını ararlar. Tiki mug bardakları işletmelerin bu ihtiyacına uygun tasarımlarıyla müşterileri cezbeder.

Evimize gelen arkadaşlarımıza lezzetli yemekler ve içecekler hazırlayarak onları kendi evlerinde gibi rahat ettirmeye çalışırız. Sıcak, soğuk içecek ikramlarıyla renklendirdiğimiz sohbetlerle kaliteli vakit geçirmeye çalışırız. Sıradan bir servis yerine ilgi çekici bardaklarla yapılan servisler daha dikkat çekici ve akılda kalıcıdır. Tiki mug bardakları ile servisinizi benzersiz hale getirebilirsiniz.

blank

El yapımı ürünler olan tiki mug bardaklarının farklı şekil, renk ve boyutlarının ihtiyacınıza uygun olanlarını cafemarkt’a bulabilirsiniz. Özenle tasarlanmış seramik kaplarda servis edilen güzel yapılı kokteyller hazırlamak isterseniz cafemarkt’ı ziyaret edebilirsiniz.

Tiki Mug Satın Almak için Tıkla!