Ana Sayfa / Kahve Makinesi ve Ekipmanları / Coffex İstanbul Kahve Fuarı 4-7 Mayıs 2023’te Sizlerle
blank

Coffex İstanbul Kahve Fuarı 4-7 Mayıs 2023’te Sizlerle

Cafemarkt.com Dijital Sponsorluğunda Kahve Tutkunlarının Buluşma Noktası Coffex İstanbul 2023

Kahve severlerin merakla beklediği Coffex İstanbul Kahve Fuarı 2023, her yıl düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Bu yılki fuar, 4-7 Mayıs tarihleri arasında cafemarkt.com’un dijital sponsorluğunda İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Coffex İstanbul Kahve Fuarı, ülkemizde kahve kültürünün gelişimine katkı sağlayan en önemli etkinliklerin başında geliyor.

Cafemarkt.com’un dijital sponsorluğunu üstlendiği “Coffex İstanbul 2023”sektörden deneyimli konuşmacılarla hem eğlenebileceğiniz hem de iş ağınızı genişletebileceğiniz eşsiz bir etkinlik.

Fuarın Amacı

Kahve endüstrisindeki en son inovasyonları ve trendleri sergilemek ve kahve endüstrisi profesyonelleri ve kahveseverler için bir buluşma yeri sağlamak amacıyla düzenlenen Coffex İstanbul Kahve Fuarı, tüm dünyada da adını duyurmuş bir etkinlik. Fuar kapsamında dünyaca ünlü kahve markaları ve kahve makinesi üreticileri, ürünlerini tanıtıyor ve en son teknolojilerini sergiliyor. Aynı zamanda fuara kahve ülkelerinin temsilcileri de konsolosluk düzeyinde katılım sağlıyor.

 

Coffex İstanbul

Fuarda Neler Var?

Cafemarkt.com’un dijital sponsorluğundaki Coffex İstanbul 2023, her yıl binlerce ziyaretçi tarafından izleniyor. Fuar, kahve sektöründeki son trendleri takip etmek ve yeni ürünlerden haberdar olmak isteyen herkes için mükemmel bir fırsat. Kahveye ilişkin; kahve çekirdekleri, kahve ekipmanları, kahve servis ekipmanları, kahve demleme ekipmanları, kahve yanı ürünler gibi birçok seçenek bulunuyor. Ayrıca fuarda dünyaca ünlü baristaların katılacağı kahve sunumları ile atölye çalışmalarına da yer alacak Atölyelerde kahve yapım tekniklerini, latte art sanatını ve ustaların sırlarını öğrenebilirsiniz.

Bununla birlikte uluslararası kahve birliği SCA’nın Türkiye şampiyonası da Coffex İstanbul çatısı altında düzenlenecek.

Kimler Katılabilir?

Coffex İstanbul Kahve Fuarı, kahve endüstrisinde yer alan herkesin katılımına açıktır. Fuar, kahve çekirdeği tedarikçileri, toptancılar, perakendeciler, baristalar, kafeterya işletmecileri, kahveseverler ve basın mensupları için ideal bir buluşma yeridir.

Kahve Dünyasının Merakla Beklediği Fuar Coffex İstanbul 2023

Coffex İstanbul, teknoloji ve kahve sektörüyle ilgili herkese mükemmel bir fırsat sunuyor. Kahvecilik sektöründeki en son yenilikleri takip etmek, ürünler öğrenmek ve dünyanın en iyileriyle tanışmak için bu fuarı kaçırmamalısınız. Siz de kahvesevenlerdenseniz, Coffex İstanbul Kahve Fuarı’nı mutlaka görmelisiniz.

blank

Davetiyeler dijital sponsor www.cafemarkt.com tarafından ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.

Coffex İstanbul

 

Detaylı Bilgi