Hostceh Bambum Standı Cafemarkt
| | | | |

Cafemarkt Hostech Fuarındaydı

Cafemarkt Hostech Fuarındaydı

Bilindiği üzere 2 ve 5 Kasım 2016 tarihleri arasında 22. Uluslararası Otel, restoran, Kafe, Pastane Ekipmanları ve Teknoloji Fuarı vardı. Hostech gastronomi, otel, restoran ve mutfak ekipmanları alanında Avrasya’nın en büyük fuarı. Fuar CNR Expo Yeşilköy’de düzenlendi. Fuarda bir çok yerli ve yabancı marka stand sahibiydi. Cafemarkt olarak oradaydık ve sizler için stand stand gezerek sattığımız ürünleri inceledik.

Yeni ürünleri gördük, denedik. Satış ekibimizden Bahar Hanım Öztiryakiler ve Cimbali standlarının altını üstüne getirdi. Ürünleri yakından inceledi. Birbirlerinden farklarını öğrendi. Sorularınız için adeta bilgi depoladı.

oztiryakiler-urunlerini-yakindan-inceledik

La Cimbali’nin yeni kahve makineleri ile tanıştı. Alıcılar için sorular sordu. Ürün kullanımının püf noktalarını öğrendi. İyi bir kahve nasıl yapılır test etti.

hostech-cimbali-standi

Satış ekibimizin bir diğer üyesi Tuğçe Hanım ise Bambum ve Cimbali markalarının standlarında ürün araştırması yaptı. Bambum ve Taşev markasının ürünlerini test etti. Yeni ürünleri öğrendi. Sizlerin taleplerini stand yetkililerine iletti.

Hostceh Bambum Standı Cafemarkt

Cafemarkt şirket sahibimiz Kemal Dağhan Akdağ da ekibine destek için fuardaydı. Cafemarkt’ın ana bayiisi olduğu Öztiryakiler standındaydı. Öztiryakiler yönetim kurulu üyesi Murat Öztiryaki ve Öztiryakiler genel müdürü Yüksel Yalçın ile görüştü. Öztiryakiler kalitesini sizlere en uygun fiyatlar ile en ayrıcalıklı biçimde sunmanın detaylarını görüştü.

Hostceh Öztiryakiler Standı Cafemarkt

Sizler için fuarın tadını çıkarttık. Endüstriyel mutfak ekipmanları trendlerini, ve modası geçmiş trendleri öğrendik. Teknolojinin derinliklerine indik. Doğru hizmet için doğru ürünleri almak gerekir. Sizleri daha doğru yönlendirebilmek için tüm ihtiyaçlara hitap eden detaylar yakaladık.

Tüm Cafe, Otel, Restoran, Pastane ve Bar ihtiyaçlarınız ile ilgili soru ve ihtiyaçlarınız için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Similar Posts