Ana Sayfa / Kahve Makinesi ve Ekipmanları / Ascaso Dream Espresso Makinesi
Ascaso Dream Espresso Makinesi
Ascaso Dream Espresso Makinesi

Ascaso Dream Espresso Makinesi

Ascaso Dream espresso makinesi ile henüz tanışmadıysanız yazımız tam size göre. Profesyonel espresso makinesi almayı düşünen ya da ihtiyaç duyanlar için bu yazımızda Ascaso Dream kahve makinesini tanıtacağız.

Ascaso Dream Espresso Makinesi

Büyülü bir kahve deneyimi istiyorsanız Ascaso Dream kahve makinesi tam size göre. Ascaso Dream Marc Aranyó tarafından 15 yıl evvel tasarlanmış sembolik bir kahve makinesi modelidir. Ascaso Dream şık retro bir tasarıma ve birçok renk seçeneğine sahip. Ascaso dream en iyi kahve deneyimini size yaşatmak için geliştirilmiş bir kahve makinesidir. Yüksek kaliteli paslanmaz çelik, pirinç, alüminyum ve çok az da plastikten üretilmiştir. Ev için de uygun olmasına rağmen tamamen profesyonel iş çıkartır.

Profesyonel kullanım için uygundur ve kullanımı pratiktir. 1.3 litreli geniş hacimli bir su tankı vardır.Ön panelinde basınç göstergesi bulunur. 360 derece dönebilen buhar kolu mevcuttur. Bu sayede kolaylıkla çalışabilirsiniz. Buhar kolu hemen sağ üstte bulunan bir ayarkoluna sahiptir. Çevirme yöntemiyle kullanılır. 60 mm’lik ideal genişlikte bir kahve kaşığına sahiptir. Tek kaşıklıdır. Plastik kaşık kolu kaşığı rahatça kavramanızı ve kaydırmadan çalışmanızı sağlar. Kaşığın alt bölümünde rahat çalışmanızı sağlamak için damlalık mevcuttur. Ascaso Dream ergonomik ve kullanıcı dostu tasarımı ile yer sıkıntısı olan işletmeler için de idealdir. Küçük ebatlı olması ve profesyonel kahve deneyimi sunması ile pek çok işletme için avantaj sağlarlar. Ürün  245 mm genişliğe, 280 mm derinliğe ve 345 mm yüksekliğe sahiptir. Sadece 10 kilogram ağırlığında olup kolayca altı temizlenebilir ya da yeri değiştirilebilir. 

Ascaso Dream Espresso Makinesini Nereden Alabilirim?

Ascaso Dream espresso makinesini internet sitemizden hemen sipariş verebilirsiniz. Üstelik kısa bir süre için indirim imkanı ile. İndirimimiz stoklarla sınırlıdır. Güncel fiyat ve ürün bilgisi için satın al butonuna tıklayarak sitemizdeki ürün sayfasına ulaşabilirsiniz.

  Satın Al

Ürünlerimiz, satın alma talepleriniz ve satış sonrası destek için bizlere satis@cafemarktcom mail adresimizden (0850) 811 12 23 no’lu telefon numaramızdan ya da www.cafemarkt.com web sitemiz üzerinden online chat hizmetimizi kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Kahve ile ilgili diğer yazılarımıza göz atmak için tıklayın.