Ana Sayfa / Gıda Ürünleri / Aromalı Çaylar
Aromatik Çaylar
Aromatik Çaylar

Aromalı Çaylar

Çay millet olarak sevdiğimiz hemen her gün tükettiğimiz bir içecek türü. Özellikle siyah çay ayrandan sonraki millli içeceğimiz sayılabilir. Güne başlarken kahvaltıda, günü bitirirken yemekten sonra, gün arasında iş molalarında tercih ettiğimiz favori içeceğimiz.

Aromalı Çay Çeşitleri

Cafemarkt çay keyfinizi farklı bir boyuta taşımaya hazırlanıyor. Farklı çeşit ve aromalardaki çaylar ile her gün farklı bir keyif yaşayacaksınız. Cafemarkt klasik siyah çay keyfinizi de farklı aromalar ile zengin bir deneyime dönüştürüyor.

Çayın en güzel yanlarından birisi hem yaz hem de kışın tüketilebilen bir içecek olması. Hem sıcak hem de soğuk olarak dört mevsim tüketilebilen çay, yazın harareti hem sıcak servislerde hem soğuk servislerde alıyor. Özellikle meyve çayları yazın buzlu çay servislerinde sıkça yer alıyor. Size de keyfini çıkarmak kalıyor.

Cafemarkt Aromalı Siyah Çay Çeşitleri Nelerdir?

Siyah çay severler burası tam size göre. Genellikle aşina olduğumuz bergamot aromalı siyah çay, karamel aromalı siyah çay, portakal ve baharat aromalı siyah çay, tropikal meyveli yeşil çay, kırmızı orman meyveli siyah çay çeşitlerini sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz.

Cafemarkt Aromalı Yeşil Çay Çeşitleri Nelerdir?

Klasik yeşil çayın yanı sıra aromalı yeşil çaylar da siz yeşil çay severlerin alımına sunuldu. Zencefil ve baharatlı yeşil çay, portakallı yeşil çay, limonlu yeşil çay, yaseminli yeşil çay çeşitlerini web sitemiz üzerinden alabilirsiniz.

Meyve ve Baharat Çayları

Farklı tatlar sevenler ya da meyve çayı tutkunu olanlar bilir bu çaylar hem daha sağlıklı hem de daha hafiftir. Meyve çayları için artık mısır çarşısına kadar zahmet etmenize gerek yok. Şimdi çeşit çeşit meyve çayı online olarak satışta. Nar çayı, kuşburnu çayı, nane – limon çayı, elma – tarçın çayı, limon – zencefil çayı, tarçın – karanfil çayı, böğürtlen çayı, kış için vücudunuza direnç kazandıracak kış çayını da yine sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz.

Aromalı Çaylar
Aromalı Çaylar

Aromalı çay çeşitlerimiz ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da 0850 811 12 23 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.