Ana Sayfa / Açık Büfe Ekipmanları / Açık Büfe Yemek Sunumları
Açık Büfe Meyve Sunumları

Açık Büfe Yemek Sunumları

Açık büfe kahvaltı sunumlarını daha önceki yazımızda konu edinmiştik. Bu yazımızda açık büfe yemek sunumları  konu olacak. Yerli yabancı mekanlar yemek sunumlarını açık büfelerinde nasıl sergiliyor.

Açık Büfe Çorba Sunumları

Açık büfelerde yemek sunumlarında mutlaka bulunması gereken ürünlerden birisi çorbadır. Kuru yemeğin yanında iyi bir başlangıç olması için çorba mutlak gereklidir. Çorba sunumunu çorbaya uygun chafing dish kullanarak ya da çorbalık kullanarak servis yapabilirsiniz. Böylece büfeye misafir ne zaman gelirse gelsin çorbasını sıcak olarak alabilecektir. Soğuk çorbalar için servis etmeye uygun şık herhangi bir ürün kullanabilirsiniz ancak ürünün kapağı olmasına dikkat edilmelidir. Böylece kimsenin çorba almadığı zamanlarda içerisine toz ve kir kaçması engellenmiş olur.Tercihen içi görünen bir kapak seçebilirsiniz. Böylece çorbayı daha önce denememiş olan kişiler daha kolay karar verebilirler. Çorba standının yanında kızarmış ekmek bulundurabilirsiniz.
açık büfe çorba sunumları

Açık Büfe Et Sunumları

Açık büfeler özellikle yaz aylarının gözdesi gerek otellerde olsun gerek turistik restoranlarda oldukça rağbet görmektedir. Yaz aylarını hafif geçirmek isteyenler tercihlerini et ve sebze tamlamasından yana kullanırlar. Açık büfenizdeki et standınızı üç farklı et çeşidine göre ayırabilirsiniz. Beyaz et, kırmızı et ve balık olarak. Et çeşitlerini de özel olarak olmasa da kendi içerisinde pişirme biçimine göre Izgaralar, kızartmalar ve haşlamalar olarak ayırabilirsiniz. Açık büfe et sunumlarınız için etiniz sulu pişmiş bir et yemeği şeklinde ise reşo ile servis yapabilirsiniz. Eğer et ürününüz biftek gibi suyu olmayan bir çeşit ise ısıtıcı lambalar altında servis edebilirsiniz. Böylece et soğumadan misafire ulaşmış olur. Etinizin yanında servis etmek istediğiniz sosları mini sosluklar ile sosluk stantlarına yerleştirebilir ve hemen et stantınızın yan bölümüne yerleştirebilirsiniz. Etler ikramlık olarak servis edilecek ise uzun tabaklara mini halde servisleri yapılabilir. İsteyen misafirler kendi tabaklarına bireysel servisini buradan rahatça yapabilirler. Eğer sunumunuz çok özel ise mini tabaklara bir kişilik olarak hazırlayabilirsiniz. Ancak bu durum büfede yer kaybına sebep olacaktır.
açık büfe yemek sunumları

Açık Büfe Meyve Sunumları

Açık büfe denildiğinde meyve seçeneği özellikle yaz günleri için olmazsa olmazlardandır. Taze mevsim meyvelerinin yer aldığı küçükte olsa bir standınız olmalı.


Açık Büfe Meyve SunumlarıAçık büfe sunum ürünleri ile ilgili aklınıza takılan herşey için 0212 514 51 21 no’lu telefonumuzdan , info@cafemarkt.com adresimizden ve www.cafemarkt.com adresimizden canlı destek hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bir yorum

  1. blank
    Açık Büfe Termo

    mükemmeel içerik tebrik ederim