Doğal Sunumluklar

Doğal Sunumlar

Farklı sunum arayışının öne geçtiği bu günlerde aynı zamanda doğal ve doğal sunumlar için bir dönüş söz konusu.

Gelişmekle gelen doğa kaybı, insanın özüne bir arayış yaratmakta ve hizmet sektörü kişiye aradığı doğallığı getirmeye çalışmaktadır. Durum böyle olunca doğal sunum ürünleri yiyecek ve içecek sunumlarında da öne çıkmaktadır. Özellikle otantik olarak adlandırdığımız tarzda restoran ve cafeler bu akımın öncülerinden olmaktadırlar. Markalar birbirinden farklı sunumlar için özel olarak doğal ürünler tasarlamakta. Sizler için doğal sunumlar için uygun ürünleri derledik. Umarız beğenirsiniz.

Ahşap Sunumlar
Ahşap ürünler kullanılan doğal sunumlar arasında en yaygın olanıdır. Doğal ürünlerin tercih sebebi olmasıyla ahşap ürünler diğer bir doğal ürün olan taşlar ile ya da döküm demir ürünler ile birleştirilerek çok farklı amaçlar için kullanılabilecek değişik ürünler meydana geldi.


Taş Sunumlar

Ahşap ürünlerin sıradışı oluşunu yitirmesiyle sıradışı doğal ürün arayanlar taş ürünlere yöneldi. Doğal olmasının dışında bir o kadar da farklı ve şık görünüme sahip taş ürünleri bir çok marka üretmeye başladı. Aradığınız pek çok ürünü bu konseptte bulabilirsiniz. Bardak altlıkları, pasta standları, et sunum taşları ve daha bir çok çeşit ürün bu konseptlerin altında yer almaya başladı.

Doğal Sunumluklar
Toprak Sunumlar

Toprak sunum ürünleri de doğal ürünler arasında.Güveç pişirmede kullanılan toprak ürünler şimdilerde açık büfelerde sunum için kullanılıyor. Yiyecekler hazırlandıtan sonra bu toprak kaplara konularak teşhir standına yükselticiler ile diziliyorlar. Kullanılan tek ürünler güveç kapları değil. Şimdilerde pek çok fırında pişen ürünün sunumu için uygun toprak kaplar mevcut. Yiyeceği tepside pişirdikten sonra sadece sunum için toprak kaba alıyorsunuz böylece hoş ve doğal bir sunum elde etmiş oluyorsunuz.
Doğal sunumlar toprak ürünler
Yazımızda yer alan ürünler ile ilgili detaylı bilgi için 0212 514 51 21 no’lu telefondan info@cafemarkt.com mail adresimizden ya da www.cafemarkt.com adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Similar Posts