Ana Sayfa / İçecek Ekipmanları / Yeni Nesil, Ödeme Sistemli Kahve Makinesi
blank

Yeni Nesil, Ödeme Sistemli Kahve Makinesi

Ödeme sistemli kahve makineleri temassız kullanım özellikleriyle tüketiciler tarafından oldukça fazla dikkat çekmektedir. Salgın hastalıklarla mücadele eden günümüz dünyasında, temassız ödeme işlemleri tüm sektörlerde, hem tüketiciler hem de iş yerleri tarafından rağbet görmeye devam etmektedir. Hijyenik prensiplere uygun şekilde tüketicilerin kullanımına sunulan ödeme sistemli kahve makineleri, temassız kullanım olanağı sunmaktadır.

Maksimum kullanım rahatlığı sağlayan makineler, şık tasarımlarıyla da ofis, ev ve işletmelerin dekorasyonuna uyum sağlamaktadır. Gelişmiş teknoloji ile üretilen kahve makineleri kahvenin aromasını ve kremasını istenilen mükemmellikte hazırlayabilme olanağı yaratır. Kahve tutkunlarının tercih ettiği ödeme sistemli makineleri ile kahvenin aroması, su, sıcaklık ve basınç ayarları ile istenilen seviyede hazırlanabilmektedir.

ödeme sistemli kahve makinesi

Hijyen Güvencesi, Temassız Ödeme

Temassız kahve makineleri ile birbirinden leziz içecekler hazırlanabilir. Günlük kullanım için uygun olan bu makineler sayesinde hem iş yerlerinizde hem de evinizde caffe latte, cappuccino, espresso gibi birbirinden farklı içecekleri, hijyenik koşullara uygun hazırlayabilirsiniz. Ödeme çeşitliliği ile Covid-19 salgın hastalığı ile mücadele edilen şu dönemde işletmeler tarafından çokça kullanılan ödeme sistemli kahve makineleri ile QR kodu, kredi kartları ve mobil uygulamalar kullanarak temassız ödeme yapabilirsiniz. Şık bir görünüme sahip olan makineler sunduğu geniş içecek yelpazesiyle kaliteli, hızlı, güvenli ve de kullanışlıdır.

 

Akıllı ve kullanıcı dostudur. Hassas ölçüm özellikleri ile pratik kullanım sağlar. Sınırsız içecek kombinasyonları ve gelişmiş bir entegre temizleme konsepti sunarak her zaman güvenli ve pratik kullanımı garanti eder. Az çabayla en yüksek temizlik düzeylerini korumasını sağlayarak kullanıcıya kolaylık sağlar.

Yüksek Kaliteli Ürün Yelpazesi

Yüksek hassasiyetli ölçüm mekanizması ve gelişmiş sıcaklık regülatörü ile her bardakta benzersiz bir kalite garanti eden ödeme sistemli kahve makinelerini, dokunmatik ekranları sayesinde rahat ve hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Dokunmatik ekran özellikleri olan bu makinelerde ayrıca kredi kartları, banka kartları, cep telefonu uygulamaları, temassız ödemeler ve hatta nakit ödemeler de yapılabilir.

ödeme sistemli kahve makinesi fiyatları

Kullanıcı dostu olan ödeme sistemli kahve makineleri arkadan aydınlatmalı dokunmatik düğmeler ve renkli video ekranı ile günümüz tüketicilerinin beklentilerini karşılamak için şık ve sağlam dış ve dokunmatik kullanıcı ara yüzü ile tasarlanmıştır. Renkli LCD ekranı, dokunmatik kullanıcı ara yüzü, modern ve şık tasarımı ile bu makinelerde tek tuşa dokunarak içeceğinizi seçebilirsiniz. Geniş içecek menüsüyle çekirdekten fincana, kahve seçeneklerini tüketiciye sunan ödeme sistemli kahve makineleri iş yerleri için hızlı satış sağlamaktadır. LED aydınlatma ve güç tasarruf modu sayesinde ilgi çeken ödeme sistemli kahve makineleri ile birinci sınıf içecekler hazırlayabilirsiniz. Her kullanıcıya kendi bardağını kullanma olanağı sağlayan ödeme sistemli kahve makineleri uygun hijyenik koşullarla tüketicilerin kullanımına sunulmaktadır.

 

Ödeme sistemli kahve makinesi satın almak irtibata geçin!