|

Sofralarınıza Şıklık Katan Ahşap Sunumlar

Şık ve lezzetli yemekler olan bir masaya oturmak güzel bir akşam geçirmenin en güzel yoludur. Yemek yemeyi keyifli hale getirmek için birçok yol ve ekipman vardır.

Kaliteli ve damak zevkinize uygun yiyecekleri bir araya getirerek kolay tarifler yaratabilirsiniz. Profesyonel mutfaklarda ya da evlerde kullanılan ve yemeklerin sunumunu şık hale getiren çeşitli malzemelerden üretilmiş sunum ürünleri bulunmaktadır. Kahvaltı, atıştırmalık ya da içecek sunumlarında, özellikle işletmelerde ayırt edici olmak için güzel sunum oldukça önemlidir.

Prosharp Ahşap Sunum Seçenekleri

Sağlam ve yıkanabilir ahşaptan üretilen Prosharp sunum tahtaları masanıza şıklık katar. Sunum tahtaları her türlü konsepte uyum sağlayabilir. Birçok sunum tahtası çeşidi bulunur. Ahşap sunum tahtaları çeşitler içerisinde en sağlam ve şık olanlardır. Ahşap görüntüsü sayesinde üzerinde servis edeceğiniz tüm ürünler daha kolay ortaya çıkar.

Günümüzde kaliteli hizmet veren, lezzetleriyle rezervasyon listesini dolduran birçok işletme vardır. Lezzetin yanında sunum aşamasında da öne geçen restoranlar daha çok tercih edilir. Sunumla ilgili eğitimler, tavsiyeler her işletme için önemlidir.

Şık ve sağlıklı bir sunum için de farklı malzemeler mevcuttur. Sunum tahtaları daha çok atıştırmalıkların ya da belli yemeklerin sunumunu güzelleştirmek için kullanılır. Tahtalar en sık et tahtası olarak kullanılır. Sipariş ettiğiniz lezzetli bir parça etin garnitürleriyle birlikte şık bir tahtada sunulması iştah açıcıdır. Steak tahtaları işletmelerce çok kullanılan ve et sunumuna özel olarak üretilmiş sunum ürünleridir. Eti keserken zarar görmemesi için sağlam ahşaptan üretilir. Temizliği kolaydır.

Pizzalar için de özel olarak üretilmiş sunum tahtaları bulunur. Lezzetli bir pizzayı güzel bir sunumla servis etmek tercih edilirliğini artırır. Plastik ya da karton kutudan daha sağlıklı ve şık olan pizza sunum tahtaları da sıkça tercih edilir. Üzerinde kolayca kesim yapılan Prosharp pizza sunum tahtalarının yemeğe temas etmesinin insan sağlığı açısından bir zararı yoktur.

Ana yemeklerin yanı sıra yan ürünlerde de sunum önemlidir. Misafirinize hazırladığınız bir akşam yemeğini güzel bir şekilde servis ederken yanındaki meze ya da ekmek gibi yan ürünlerin de güzel gözükmesi masanızı zenginleştirir. Ekmeklikler, peçetelikler ya da küçük çukur sunum tahtaları her evde ve işletmede olması gereken ürünler arasındadır.

Pişirilen yemeklerin bazıları direkt pişirildiği tencere ya da servis edilebilir. Hem masayı sıcaktan korumak için hem de sunumun kalitesi için üretişmiş sahan, tencere altlıkları bulunmaktadır. Sıcak sunum için üretilmiş bu tahtalar uzun süreli kullanıma uygundur ve tavanın sıcaklığından etkilenmez.

Şarküteri ürünleri de meze ya da aperatif olarak tercih edilen ürünlerdir. Peynir, et ürünleri ya da meyveler özellikle alkollü içeceklerin yanında sıkça tercih edilir. Özellikle şarap sunumu işletmelerde önem verilen bir konudur. Servis edilen kaliteli bir şarap yanında güzel sunulmuş bir tabağı hak eder. Dolayısıyla ahşap sunum tahtaları şık restoranların birçok yönden vazgeçilmezleri arasındadır. Çerez, cips ya da atıştırmalık başka ürünlerin sunumu için uygun boyutlarda ve şekillerde üretilmiş Prosharp sunum ürünleri mevcuttur.

Sunum yiyecekler için önemli olduğu kadar içecekler için de önemlidir. Bir bardak kahveyi servis etmenin birçok yolu tercih edilebilir. Bardak, varsa yanında verilen yiyecek, kaşık gibi birçok unsur tercih sebebi olabilir. Bardağın altına koyulacak, kaşığı da üzerine yerleştirebileceğiniz ahşap bir sunum ürünü servisin kalitesini direkt olarak etkileyecektir.

Sunumun Önemi

Ahşap sunumlar yemek yeme esnasında da kolaylık sağlar. Düz ve yüksek sunum tahtalarında rahatlıkla yemek yenebilir. Makinede yıkanmaya da elde temizlenmeye de uygundur. Bazı ürünlerin sadece elde yıkanması gerekir, ürünü satın alırken satıcıya yıkanma şekli mutlaka sorulmalıdır. Tüm bunlar haricinde ahşap sunumlar tabii ki çok daha çeşitli ve orijinal şekillerde kullanılabilir. Sunumda bir işletme ya da kişi kendini özgürce ifade eder, herhangi bir sınırı olmaz. Bu sebeple tercih ettiği yiyecekler kadar yiyecekleri sunduğu materyaller de önemlidir.

Kaliteli bir ürün uzun süre kullanılabilir. Prosharp sunum tahtaları doğal ürünlerden üretildiği için insan sağlığına hiçbir zararı yoktur. Yemeklerinizi güvenle servis edebileceğiniz Prosharp ahşap sunum tahtalarına cafemarkt.com’dan sahip olabilirsiniz.

Prosharp Ahşap Sunum Satın Almak için Tıklayın! 

Similar Posts