Ana Sayfa / Otel Ekipmanları / Sıcak Süt Makineleri ile Kaliteli Hizmet
blank

Sıcak Süt Makineleri ile Kaliteli Hizmet

Yoğun içecek satışı yapan kafe ve restoranlarda, ekipmanların kaliteli olması içeceklerin kalitesi ve lezzeti için oldukça önemlidir. Uzun süre kesintisiz kullanılan makineler çabuk bozulabilir, ya da sık sık bakım isteyebilir. Yoğun bir üretimde bakım ya da değişim, işletmelerin çalışma sistemini aksatacağı için tercih edilmez.

Sıcak Sütün Önemi

Kahve, kafelerde en çok tercih edilen sıcak içecektir. Birçok tat ve aromada kahve mevcuttur. Dolayısıyla kahve servisinin kaliteli olması bir kafeyi tercih edilir kılar. Süt de kahveyle beraber servis edilen bir üründür ve kahvenin yanında soğuk olarak servis edilmesi çoğunlukla hoş karşılanmaz. Kahve ne kadar güzel demlenmiş olursa olsun süt soğuk olarak gelirse kahvenin tadını bozabilir.

Sıcak süt otomatları bu aşamada en büyük yardımcılardır. Özellikle çok yoğun kahve satışı yapan açık büfe ve kafelerde tercih edilen sıcak süt makineleri sütü benmari yöntemiyle sıcak tutmaktadır. Paslanmaz ve kaliteli malzemeden üretilen süt ısıtıcıları bardak kapasitesi ve hacimleriyle farklılık göstermektedir.

Açık Büfelerde Süt İhtiyacı

250 bardak kapasitesine kadar çıkan süt ısıtıcılar sayesinde yoğun sıcak süt ihtiyacınızı kolayca sağlayabilirsiniz. Toplu tüketim için uygun olan makineler açık büfelerde de oteller için büyük önem taşımaktadır. Çok sayıda misafirin kahvaltı yaptığı bir açık büfede çay ve kahve çok sık biter. Bu sebeple birden çok ve büyük hacmi olan makineler açık büfeye eklenir. Süt için de süt ısıtıcılarını kullanan oteller müşterilerine kaliteli ve sürekli hizmet verebilirler. Süt ısıtıcılarının muslukları, kolay kullanılmalarına destek olur, otomatik ısı kontrol sistemi ise tasarruf sağlar.

blank

Elektriğe takıp direkt olarak çalıştırabildiğiniz süt ısıtıcıları fiyat performans açısından size büyük katkı sağlayacaktır. Kaliteli hizmet küçük nüanslarla sağlanabilir, süt makineleri de kusursuz hizmet için üretilmiş, kullanışlı makinelerdir.

Süt ısıtıcılarında ürünün su seviyesi için göstergeler vardır. Su ısındıkça süt sıcak kalır ve bu sıcaklık uzun süre devam eder. Paslanmaz çelik sıcakla beraber oldukça fazla ısınır, bu sebeple kullanım sırasında makineye dokunmamaya dikkat etmeniz gerekir. Isı yalıtımlı kulpları kullanarak makineyi sıcakken de rahatça taşıyabilirsiniz.

Süt ısıtmayı kolaylaştıran tüm ürünlere uygun fiyatlarla cafemarkt.com’dan, soru ve talepleriniz için bize 0850 811 12 23 no’lu telefondan ulaşabilirsiniz.

Süt Isıtma Makinesi Satın Al!