Ana Sayfa / Endüstriyel Temizlik Malzemeleri / Sebze ve Meyve Sterilizasyon Küvetleri ile Sağlıklı Gıdalar
blank

Sebze ve Meyve Sterilizasyon Küvetleri ile Sağlıklı Gıdalar

Sebze ve meyve yetiştiricileri üretimlerini arttırmak için pek çok kimyasal kullanırlar. Sebze ve meyvelerde kullanılan bu kimyasalların kullanımı giderek artmaktadır. Tarımsal endüstride kullanılan bu zirai ilaçların yiyeceklerden çok iyi bir şekilde arındırılmış olması gerekir. Sebze ve meyveleri satın alırken onları yıkamak ne yazık ki başlı başına bir çözüm değildir. Gözle görülmeyen kimyasalları arındırmak için sebze ve meyve sterilizasyon küvetleri kullanmak, insan sağlığı açısından en doğru ve güvenilir yöntemdir.

Günümüzde, organik ürünlerden evde yetiştirdiğimiz sebzelere kadar hemen hemen her gıda kirletici maddelerle doludur. Özellikle zirai tarım endüstrisinde yetiştirilen, sebze ve meyveleri zararlı böceklerden uzak tutmak için çeşitli kimyasallar kullanılır. Meyve ve sebzeleri yıkamak, gıda güvenliğinin önemli bir parçasıdır, çünkü ürünlerinizi böcek ilacı veya kimyasallardan kurtarırken çapraz bulaşmayı önlemeye yardımcı olabilir. Satın alınan gıdaları yemeden önce sadece suda yıkamak, sebzelerden pestisitleri uzaklaştırmaya yetmez. İyi temizlenmeyen gıdalar tüketen kişiler çok ciddi sağlık sorunları  yaşayabilir. Zirai ilaçları gıdalardan arındırmak için  sterilizasyon küvetleri kullanmak böcek ilaçları içermeyen yiyecekleri yemenize olanak sağlar.

Kontamine Gıda Tüketenlerde Görülen Semptomlar

  • Mide bulantısı, kusma
  • İshal ve karın krampları
  • Baş dönmesi
  • Solunum problemleri

blank

Sebze ve meyve sterilizasyon küvetleri, gıdaların üzerinde bulunan böcek ilaçlarını, kimyasalları, bakteri ve virüsleri ozon teknolojisiyle yok eder. Sebzelere bulaşan mikropları öldürmek için kullanılan ozon en sağlıklı dezenfeksiyon yöntemidir. Ozon teknolojisi kullanılan bu makineler son derece güçlüdür ve bakterileri, virüsleri ve diğer patojenlerin koruyucu kaplamalarını veya hücre duvarlarını kırarak etkili bir şekilde öldürür. Ozon teknolojisiyle çalışan bu küvetler sebze ve meyve sterilizasyon küvetleri sebzelerin üzerlerine bulaşan mantar, bakteri, virüs gibi patojen etkenleri gidererek gıdaları güvenli tüketme haline getirir.

Sebze ve Meyve Sterilizasyon Küvetlerinin Özellikleri

  • Paslanmaz çelikten üretilmiştir.
  • Su geçirmez dijital kontrol panellerine sahiptir.
  • Farklı ozonlama modu bulunmaktadır.
  • Otomatik su doldurma sistemine sahiptir.
  • Sebze ve meyve temizleyicinin kullanımı ve çalıştırması son derece kolaydır.
  • Sebze ve meyveleri çok kısa sürede temizler ve gıdaları güvenli hale getirir.

 

Sebze ve Meyve Sterilizasyon Küvetleri Satın Al