Rasyonel Akıllı Fırınlar
Rasyonel Akıllı Fırınlar

Rasyonel Akıllı Fırınlar

Bu yazımızda size Öztiryakiler System Rational olarak piyasada bulunan rasyonel akıllı fırınını anlatacağız.

Rasyonel Akıllı Fırın Nedir?

Rasyonel akıllı fırınlar adı üzerinde akıllı fırınlardır. Sizler için düşünür ve harekete geçerler. Zamandan ve iş gücünden tasarruf sağlarlar. Yüksek kapasiteli yerler için uygundurlar. Hassas bir pişirme sistemine sahiptirler ve pişirmek istediğiniz ürüne uygun ayarlar kullanılar.

Rasyonel fırınlar yüksek kalitede yemek pişirmenizi sağlar. Merkezi sıcaklık sensörü vardır. Bu sensörü pişirmek istediğiniz ürünün en kalın yerine saplayarak en doğru pişirim sürecine kolayca ulaşırsınız. Ürün pişiti mi pişmedi mi diye sürekli kotrol etmek zorunda kalmazsınız. Aynı anda birden fazla ürünü pişirirkende merkezi sıcaklık sensörünü kullanabilirsiniz. En küçük ürüne önce saplarsınız sonra pişme süreci sona erdiğinde bir büyük ürüne geçirirsiniz.

Rasyonel akıllı fırınların gazlı ve elektrikli modelleri vardır. Bu sayede gaz bağlantısı olmayan mutfaklarda da kolayca kullanabilirsiniz.

İyi bir ürün pişirim süreci sunması için bir fırının iç bölümündeki dengeleri doğru ayarlaması gerekir. Rasyonel akıllı fırınlar bu dengeyi size sunmayı garanti eder. Pişirim sırasında hava, ısı ve nem uyumlu ve dengeli bir ahenk ile ürüne lezzet katar. Fırının özel olarak geliştirilmiş sensörleri, pişirim sırasında sürekli olarak ölçüme devam eder, bu sayede pişirim sonuna kadar denge bozulmadan devam eder.

Özel sensörler ile rasyonel fırınlar içerisindeki yemeğin porsiyon sayısını algılar. Bu sayede yiyecekler türüne göre değil bire bir her yükleme için özel olarak pişirilir. Az porsiyonda koyulan bir ürün ile çok porsiyonda koyulan ürün aynı sürede ve aynı ısıda pişmemelidir. Rasyonal akıllı fırınlar bunu sizin yerinize düşünürler.

Kolay Temizleme İmkanı

Rasyonel fırınlar size hayatı kolaylaştırmak için özel olarak tasarlanmışlardır. Bu sebeple kullanımın her aşamasında size hayatı kolaylaştırırlar. Fırın ile işiniz bittiğinde tek tuş ile temizliğini yapabilirsiniz. Evet rasyonel fırınlar kendini temizleme fonksiyonuna sahptir ve kabinin içerisine temizleyiciyi sıkmanız sonrasında temizleme programını başlatmanız yeterli olacaktır.

Rasyonel Akıllı Fırınlar
Rasyonel Akıllı Fırınlar

 

Rasyonel Fırınlar ile ilgili soru ve ihtiyaçlarınız için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.