Proje Mutfak

Proje Mutfak Çalışmalarımız

Cafe, otel, restoran , bar mekan açmak isteyen herkesin ilk yapması gereken bir endüstriyel mutfak kurmak. Sıfırdan bir endüstriyel mutfak demek proje mutfak çalışması demektir.

Proje Mutfak Nedir?

Endüstriyel mutfaklarda normal mutfaklar gibi bir çalışma prensibine sahiptir. Proje mutfak çalışması kurulacak endüstriyel mutfağın iş akışına uygun olarak en verimli biçimde çalışmasını sağlamak için, o mutfağın ihtiyaçları doğrultusunda mutfak projesi çizilmesidir. Çizilen proje doğrultusunda ilgili mutfak malzemeleri, endüstriyel mutfak ekipmanları kendilerine ayırılan alanlara uygun ölçü ve ebatlarda üretilir ya da hazır alınarak mutfağa monte edilir.

Proje Mutfak Ne Kadar Zamanda Hazırlanır?

Proje mutfak çalımaları hazılanacak projenin büyüklüğüne göre değişmektedir. Projenin detayları projenin süresini belirler. Ancak müşteri talepleri de proje hazırlanırken yapılan değişiklik sayısıda projenin şekillenmesini sağlarken sürenin uzaması anlamına gelebilir. Bu sebeple kesin bir zaman söylemek maalesef mümkün değildir. Ancak deneyimli ekibimiz sizlere proje hazırlarken zamanı minimumda tutmaya sizin isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı maksimum düzeyde karşılamaya odaklanırlar.

Proje Mutfak-Cafemarkt

Mutfak Projesini Ne Zaman Çizdirmeliyim?

Mutfak projesi öncelikli hatta neredeyse mekan seçiminden hemen sonra yapılması gereken bir iştir. Mutfak projesi sadece mutfak ekipmanlarını değil mutfak ekipmanlarının çalışma koşullarını göz önüne alarak, mutfağınızın alt yapısını da hazırlamak demektir. Kullanılacak alet ve ekipmanlar için gerekli prizler, bacalar ve giderler uygun yerlere yerleştirilirler. Sadece uygun yerlere değil aslında uygun pozisyonlara da yerleştirilirler. Örneğin aldığınız bulaşık makinesi pompasız ise makinenin gideri aşağı bir seviyeye yerleştirilir. Pompalı bir makine tercih ettiyseniz gideri yukarı yerleştirmenizde mümkün olabilir.

Proje mutfak çalışmaları ile ilgili tüm soru ve ihtiyaçlarınız için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Similar Posts