Profesyonel kahve makinesi
| | |

Profesyonel Kahve Makinesi

Kahve artık hemen hemen her cafe, otel ve restoranın menüsünde bulunan bir içecek. Pek çok kişi tarafından günün herhangi bir saatinde en az bir kere tüketiliyor. Bu kadar tercih edilen kahvenin pek çok farklı çeşidi mevcut. Peki doğru kahve yapmak için ne gerekir?

Profesyonel Kahve Makinesi

Kahve yaparken doğru bir sonuca ulaşmak için öncelikle doğru bir araç gereç ile çalışılmalıdır. Eğer ev ortamında tüketilen kahveden daha fazlasına ihtiyacınız var ise ya da bir mekan işletiyorsanız sizin ihtiyacınız olan bir profesyonel kahve makinesi çeşidi. Profesyonel kahve makinesi olarak müşterilerinize ne ikram etek istediğinize bağlı olarak filtre kahve makinesi, kollu kahve makinesi ya da otomatik kahve makinesi tercih edebilirsiniz.

Filtre Kahve Makinesi

Filtre kahve makineleri bir kağıt ya da özel olarak tasarlanmış süzgeçten, öğütülmüş kahve çekirdeklerini sıcak su ilavesi ile demleyerek süzen ve içime hazır hale getiren makinelerdir. Filtre kahve bir çok kahve çeşidine göre sağlık açısından tercih edilebilen lezzeti dolgun ve içimi yumuşak bir kahve çeşididir. Genellikle otel kahvaltılarında sunum için idealdir. Siz de işetmeniz için yumuşak içimli bir kahve sunmak istiyorsanız tercihinizi filtre kahve makinasından yana kullanabilirsiniz.

Kollu Kahve Makinesi 

Kollu kahve makinesi üzerinde bir ya da birden fazla kaşık bulundurur. Öğütücü yardımıyla inceltilen kahve çekirdekleri bu kaşıklar içerisine koyulur. Temper adı verilen bir yardımcı ile sıkıştırılarak hava boşlukları alınır. Kaşık için hazırlanmış alana yerleştirilir. Belli bir basınç ile ideal sıcaklıktaki su kaşığın içerisindeki öğütülmüş kahve ile buluşur. Bu sırada demlenme meydana gelir kaşığın alt bölümünden süzülen kahve fincanlarda servise hazırdır.

Otomatik Kahve Makinesi

Otomatik kahve makinelerinin bir çok modeli kendi içerisinde bir kahve öğütücüsüne sahiptir. Kahve haznesine yerleştirilen çekirdek kahveleri kandi öğütücüsü yardımıyla anında öğüterek su ile taze demleme yapar. Otomatik kahve makinelerinin avantajı bir çok kahve çeşidini sadece tek tuşa basarak yapabiliyor olması. Kendi programı içerisinde süt, su ve kahve ayarları bulunur. İstenilen kahveyi bir barista ihtiyacı olmadan her bardakta aynı kıvamda verir.

Profesyonel kahve makinesi
Profesyonel kahve makinesi

Kahve Makinesi çeşitleri ile ilgili soru ve ürün talepleriniz için www.cafemarkt.com adresimize girerek, satis@cafemarkt.com mail adresimize mail göndererek ya da +90212 514 51 21 no’lu telefonumuzu arayarak deneyimli satış ekibimizden destek ve hizmet alabilirsiniz.

Similar Posts