Profesyonel Blender
|

Profesyonel Blender ile Mükemmel Tatlar

Profesyonel Blender

Bar Blender diğer blender çeşitlerinden neden farklıdır?
Profesyonel blender çeşitleri endüstriyel mutfaklar için üretildiklerinden daha fazla kapasiteye sahiptirler. Motor güçleri ev blenderlarından daha fazladır. Dış yapısı dayanıklı malzemeleden seçilmiştir ve uzun süreli yoğun kullanıma uygundur. Ev blenderları endüstriyel mutfak blenderları kadar yoğun kullanılmadığından daha az kullanıma uygun şekilde üretilirler bu sebeple fiyatları profesyonel bar blender çeşitlerinden daha uygundur. Ev kullanımı için üretilen tüm ürünler gibi bar blenderlar da ev kullanıcısına hitap ettikleri modellerde taşıması kolay hafif malzemeden üretilirler.

  • Profesyonel blenderların sesi dışarı minimum olarak aktarmasına yarayan özel hazneli olan modelleri vardır. Bu modeller ses için yalıtım amaçlı üretilen özel şeffaf bir kapak ile kapatılır.
  • Blenderlar ne kadar profesyonel olursa olsun buz kırma özelliğine sahip değildirler. Ancak buz kırmak için de kullanılabilecek niteliğe sahip özel blender modelleri mevcuttur.

Profesyonel Blender ile Neler Yapılabilir?

Profesyonel Blender ile Sos Yapımı

Profesyonel blenderınızda soğuk olarak ve sıcak olarak kullanabileceğiniz çeşitli soslar yapabilirsiniz. Cipslerin yanına yemeklerin üstüne ve yanına sevdiğiniz çiğ sebze ve baharat karışımlarından oluşan lezzetli soslar yapmak çok kolay. Blenderınızı sadece 1 dakika kullanarak yaptığınız bu soslar çok sevilecek.

Bar blenderProfesyonel Blender ile Meyveli Yoğurt Yapımı

Profesyonel blender ile taze mevsim meyvelerinden, lezzetli ve sağlıklı meyveli yoğurtlar yapabilirsiniz. Bunların kıvamını istediğiniz şekilde ayarlayarak bardak ya da kaselerde servis edebilirsiniz.

Bar blender

Profesyonel Blender ile Çorba Yapımı

Profesyonel blender ile yoğun kıvamlı çorbaları inceltebilirsiniz. Taneli çorbalarınızı tanesiz yapabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken hususçorbanın blenderdan geçirilirken sıcak olmaması. Genellikle blenderlar sıcak ürünler için uygun değillerdir.

Profesyonel Blender Profesyonel Blender ile Buzlu İçecek Yapımı

Profesyonel blenderların bazı modelleri  buz kırmak için özel olarak üretilirler. Bu özelliğe sahip blender çeşitleri ile taze meyve, sebze çeşitlerini buz, süt ya da dondurma ile karıştırarak harika içecekler hazırlayabilirsiniz.
profesyonel blender icecek

Profesyoneller için özel olarak tasarlanan Bar Blender seçenekleri ile ilgili aklınıza takılan herşey için 0212 514 51 21 no’lu telefondan , info@cafemarkt.com adresinden ya da www.cafemarkt.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz. Tüm ürünlerimiz sıfır ürünler olup, cihazlar ürün niteliğine göre değişen sürede garanti kapsamındadır.

Similar Posts