Ana Sayfa / Kahve Makinesi ve Ekipmanları / Çekirdekten Bardağa Kahve
Kahve Makinesi

Çekirdekten Bardağa Kahve

Çekirdekten Bardağa Kahve

Kahve, günümüz yaşam koşulları ile baş etmede baş yardımcılarımızdan. Yoğun  iş ve hayat temposu, zamanın hiç bir durumda yeterli olmayışı, gün içerisinde zamanımızı insanların ve trafiğin çalması bizi gün içerisinde kahve tüketimine yönlendirir. Ancak içtiğimiz kahvenin kalitesi istediğimiz enerjiyi ve hazzı almamız açısından önemlidir.

Kahvenin iyi olması için neler gerekir?

  • Taze Kahve Çekirdekleri
  • Kahve çekirdekleriniz doğru şekilde ve kıvamında kavurulmuş olmalı
  • Kahve yaparken doğru ve temiz ekipmanlar kullanılmalı
  • Kahve makinesi doğru ayarda kullanılmalı
  • Kahve için kullanılan su kalitesi iyi olmalıdır

Kahve Makinesi

Kahve Makinesi İndirim

İyi kahve makineleri genelde pahalı ürünlerdir. Bunun sebebi her detayı düşünülerek uzun  süreçli bir planlama ile üretilen makineler olmalarıdır. Durum böyle olunca indirimli kahve makinesi almak zor bulunur bir fırsat oluyor. Şimdi WMF 900 S Titan {6890be1797b82714018dbc273c43be5ef11f8ae44530bc181d342d88b982b3c4}50 indirimli olarak Cafemarkt da satışa sunuluyor. Maalesef kısa süreli bir indirim ve stoklar ile sınırlı.

WMF 900 S Titan ile lezzetli bir kahve yapmak artık çok kolay. WMF Titan içerisinde bulundurduğu dahili kahve öğütücüsü ile kahvenizi, hazırlamadan hemen önce öğüterek taze çekilmiş kahveden yapar.  Ayarlanabilir kahve öğütücüsü sayesinde kahvenizi iri taneli yada ince kahveden zevkinize göre yapabilirsiniz.

Kahveniz Uzun Süre Sıcaklığınız Korusun

WMF Titan kahve makinesi ile kahveniz uzun süre sıcaklığını korur. Yan bölümünde bulunan buhar ile bardak ısıtma yapar. Isınan bardakta kahveniz çok daha uzun süre sıcaklığını korur.

Hızlı Servis

WMF Titan kahve makinesi aynı anda 2 kahve pişirimi sağlayabilir. Bu sayede birden fazla kahveyi kısa sürede harılayabilir ve servis edebilirsiniz.

Kahve Makinesi

Kolay Kullanım

Yerleşik LCD panele sahiptir.Işıklı dokunmatik paneli sizi doğru menüye yönlendirir. Kolayca doğru ayara ulaşırsınız. Zaman ayarlıdır. Açılma ve kapanma zamanını ayarlayabilirsiniz.

Tüm profesyonel kahve makinesi ihtiyaçlarınız için info@cafemarkt.com , 0212 514 51 21 irtibat bilgilerimizden ya da www.cafemarkt.com  adresimizde bulunan iletişim formu ve online chat destek hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.