Ana Sayfa / Endüstriyel Mutfak Ekipmanları / Pizza ekipmanları / Pizza Fırını Modelleri ve Fiyatları
blank
Pizza Fırını

Pizza Fırını Modelleri ve Fiyatları

Müşterilerinize pizza keyfini, mükemmel pizza fırını çeşitleri ile yaşayabilirsiniz. Mutfaklarınızda farklı malzemeler ile pizza yapmanın keyfini pizza fırınları ile tadabilirsiniz. Piyasada markaların, farklı özelliklere sahip, çeşitli modellerde pizza fırınları vardır.  Pizza fırınları genelde, endüstriyel iş alanlarında kullanılsa da profesyonel mutfaklarınız için vazgeçilmez bir parça olacaktır. İş alanlarında, gıda hizmet sektöründe kullanılan pizza fırınları farklı, kapasitelere sahiptir. Bu nedenle siz de evlerinizde kullanmak için, uygun boyut ve özellikte olan pizza fırını kapasiteleri tercih edebilirsiniz.  Pizza fırını elektrikli cihazların üretimlerini yapan, piyasada bulunan bazı markalar şunlardır; Atalay, Empero, Öztiryakiler ve Electrolux gibi markaların farklı özelliklere ve çalışma şekline sahip pizza fırınları bulunmaktadır. Her biri kendine özgü yapısı ve özelliği ile eşsiz pizza tadını sizlere yaşatacaktır.

Pizza Fırını Modelleri

Piyasada bulunan pizza fırınları, farklı ebatlara ve kapasitelere sahiptir. Cafeler için kapasitesi daha az olan, örneği bir ya da iki adet pizza yapabileceğiniz kapasiteye sahip mini pizza fırınları tercih edebilirsiniz. Gıda sektöründeki firmanızda kullanmak istiyorsanız, daha büyük ebatlara sahip ve birden fazla pizza sığabilecek kapasiteli pizza fırınlarını tercih etmelisiniz. Böylelikle, pratik ve hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Ayrıca, kullanım alanınıza göre doğru ürünü tercih etmeniz, ekonomik açıdan ve pratik olarak da size fayda sağlayacaktır. Pizza fırınlarının; elektrikli ve doğalgaz ile çalışanları olduğu gibi, odunlu pizza fırını ve taş pizza fırın modelleri de vardır. Pizza fırınlarını incelerken, bunları da göz önünde bulundurmanızda yarar vardır. Pizza fırını elektrikli cihazı, mutfaklarda kullanımı için motor gücüne de dikkat etmenizde fayda vardır. Mutfaklarınızda kullanabileceğiniz motor gücüne sahip bir fırını almalısınız. Ayarlanabilir üst ve alt ısı dereceleri olan pizza fırınlarının, farklı modellerinde Refraktör pişirme taşı da bulunmaktadır. Ayrıca, dijital iç sıcaklık göstergesi ile kolay bir şekilde ısı derecelerini kontrol edebilirsiniz. Pizza fırın modelleri, farklı özellikleri ile mutfaklarınızda göz dolduracaktır. Pizza fırınları; gömme tipi ya da ayaklı, düz tepsili ve de pizza fırını konveyörlü şeklinde özelliklere sahiptir. Tek katlı, çift katlı ya da daha fazla kat özelliğine sahip pizza fırınları ile hızlı bir şekilde sonuç alabilirsiniz. Farklı pizza fırını modelleri ile markalar sizlere en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Bu nedenle, incelediğiniz ürünün özellikleri doğrultusunda, kullanım alanınıza uygun olmasına da dikkat etmeniz önemlidir. Pizza fırını satın alırken, tüm bu ayrıntıları dikkate alarak tercih yapmalısınız. Her zaman kaliteli ürünleri sizlere sunan, firmamız kapsamında, profesyonel pizza fırın modelleri ile hizmetinizdeyiz.

  Satın Al

Pizza Fırını Fiyatları

Sitemiz üzerinden, farklı markaların, birbirinden özel pizza fırınlarını ve pizza fırını fiyatları detaylarını inceleyebilirsiniz. Öztiryakiler, Empero, İnoksan, Atalay ve Electrolux gibi daha birçok markanın ürünleri ile sizlere hizmet vermekteyiz. Üstün özelliklere sahip ürünleri sizlere en uygun fiyatlar ile sunuyoruz. Her çeşit ve farklı model pizza fırınlarına sitemizden ulaşabilirsiniz. Kullanım alanınıza göre belirleyeceğiniz, pizza fırın ürünleri hakkında teknik konularda da servis hizmeti ilgili markaların bulunmaktadır. Kullanım açısından, herhangi bir sorun yaşadığınızda müşteri hizmetleri ile iletişim kurarak ilgili kişilere iletmeniz yeterli olacaktır. Birbirinden özel ve kaliteli profesyonel pizza fırınlarına sahip olmak için, sitemiz üzerinden online satın al tuşuna tıklayarak sipariş verebilirsiniz. Böylelikle hızlı bir şekilde oluşturduğunuz siparişiniz, sizlere en kısa sürede ulaştırılacaktır. Teslimat süreci ve ürün hakkında öğrenmek istediğiniz, tüm konular ile alakalı bizler ile iletişime geçebilirsiniz. İş prensiplerimiz dahilinde, sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaçladığımız için, en kısa sürede sizlere çözüm sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz.